Ген. Деси не пуска Радев да помогне на бедстващата си майка

0

Майката на президента Румен Радев – Станка от седмица се мъчи с режим на водата в хасковското село Славяново без да получи височайша помощ от своя син. Причината – снахата Десислава не пускала генерала да пътува в провинцията, за да не пострада президентският му имидж посред косултациите за правителство.

„Хората само тебе гледат, сега не е моментът да хукнеш да копаеш кладенец по селата и да носиш туби с вода. Ще се скъсат да ни подиграват, а някой може и да те снима“, нареждала Деси според източници от „Дондуков“.

Разбира се, причината едва ли е толкова плоска и по всяка вероятност се дължи на натрупаната неприязън между 80-годишната баба Станка и втората й снаха. Възрастната жена така и не приела ексцентричната Деси, която беше дългогодишна любовница на Радев и си поддържала контакти с майката на децата му – Гинка.

Майката на Радев и всички други жители на Славяново се мъчат да вадят вода от личните кладенци в дворовете си или да ходят с туби до водоноската в центъра, която идвала за по 3 часа на ден и количествата бързо се изчерпвали.

Тъщата Железа (вдясно) командва в дома на президента

Последно генералът се е мяркал в Славяново в края на лятото. Иначе с майка си президентът се чувал по телефона всеки ден. Станка обаче не била съгласна да се мести да живее в столицата при него или при сестра му Лозана дори само за суровия зимен сезон. Тя се отоплявала с печка на дърва, които синът й лично цепи.

Основната причина бабата да не иска да се мести отново била Десислава. И по-точно майка й Железа, която постоянно се подвизава във вила „Калина“ и на практика строява президентското домакинство.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече