Нима пак ще се гърчим в ерата Борисов?

0

Не мога да повярвам. Такова чудо в политическия живот на България и никога не е имало. Все си мислех,  че с миналогодишните избори ерата Борисов е свършила и започваме да градим истинска демокрация.

Уви, ГЕРБ още от първия ден на правителството на Кирил Петков не му дадоха въздух да си поеме. Та нима сме забравили Десислава Атанасова и наредените след нея депутати от ГЕРБ как не даваха Никакъв шанс на парламента да заработи нормално. Те управляваха  цели 12 години. Ако имаха малко морал и срам, щяха да са конструктивна опозиция. Нали така обещаха?

Но не! Господин Борисов, от вашето мъдро ръководство започнаха да действат задкулисието, парите и всичко порочно в политиката, само и само колкото се може по-бързо това правителство да си ходи. Видя се, че тези млади хора в политиката обичат в България и българите. През вашите 12 години вие какво направихте за тях? Нищо!

 Освен закриването на специализираната прокуратура и съд старият парламент не постигна нещо и си отиде безславно.  Защото имаше един предател – ИТН.

 Не ме изненадаха резултатите от последните избори. Та ние и сега живее във вашето време на царуване, г-н Борисов.

Купуването на гласове е на ГЕРБ и ДПС патент. Прокуратура, съд, кметове – всичко е ваше. Сега се правите на обединител на нацията. Как не ви е срам, г-н Борисов. Искате да продължите да царувате, без да имате опозиция? Това ли ви е демокрацията? И сега по купените от вас телевизии новите ви депутати обясняват, че е време да се обединим в името на няколко големи цели и да забравям за вашето нагло и мръснишко поведение в предишния парламент. Това ваше коварство няма как да мине. Нали всяка партия си има идеология и се бори да дойде на власт, за да я реализира.

Г-н Борисов, ако у вас е останало нещо човешко, тръгнете си от политиката. Достатъчно пари спечелихте и ни измъчихте. Обикаляйте по храмовете, дано Бог ви прости за греховете пред България и народа ни.

Ивайло Дянков, Пловдив, за „Минаха години“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече