Радеви пируват с гурме пържоли насред кризата

0

Президентът и съпругата му били редовни клиенти на елитно заведение, където вечеряли необезпокоявано. Същият ресторант предпочитали и за семейните си празненства и поводи, където черпели най-близките си хора, писа „Ретро“.

Очевидно държавният глава и първата дама държат на изисканото меню и макар преди време Деси Радева да бе казала публично, че любимото ястие на мъжа й бил бобът, в менюто на елитното заведение такъв не се предлага. За сметка на това една порция скариди от 150 грама е 17 лева, филето oт сьомга и стекът от риба тон — 30 лева, а телешката пържола — 36 лева. За една вечеря Радеви пръскали средства, с каквито всеки средностатистически български пенсионер би напълнил хладилника си за целия месец.

ВИП двойката се радвала и на специално отношение от персонала, за които било чест да ги обслужват. От своя страна Румен и Деси не им отказвали снимки за спомен.

Малцина знаят, че първата дама Десислава всъщност е завършила готварско училище в Камено, след като била изключена от Английската гимназия в Бургас. Самата тя, докато все още бе активна в медийното пространство, се хвалеше, че приготвяла фамозни тиквички, чушки бюрек, спагети, с които гощавала децата, когато ги посещавали. В после но време обаче явно кулинарията не е приоритет на президентшата, която не запълва многото си свободно време с домакинстване, а с личностно развитие и духовни практики, и предпочита,  да се храни в ресторанти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече