Стефан Янев харчи депутатската заплата по почивки (Снимки)

0

Лидерът на „Български възход“ Стефан Янев се носи на крилете на любовта с дългогодишната си съпруга Пенка, водейки я на романтични почивки, видя „Ретро“. Дни след като бившият премиер положи депутатската си клетва, той и жена му си организирали кратко бягство от София сред природата в Родопите. Обикновено семейство Яневи си почиват в Банско, където от година са собственици на апартамент в елитен комплекс, но този път решили да разнообразят с дестинацията.
Двамата са били на ваканция в красивата и историческа Ковачевица, където се насладили на чистия въздух и есенното слънце.


62-годишният политик и половинката му Пенка били сами и на почивката не ги придружавали техните деца, внуци или домашни любимци. Жестът бил организиран от Янев, чиято съпруга в последните месеци страдала от липсата му у дома покрай ангажиментите около предизборната му компания. Преди няколко месеца пък бившият военен министър бе забъркан от медиите в любовна афера със своята млада заместничка Ралица Симеонова, с която бяха неразделни. Амбициозната брюнетка застана плътно зад Янев в старта на политическия му проект, но буквално ден след официалното учредяване обяви, че напуска „Български възход“. Мнозина заподозряха, че внезапното и неочаквано оттегляне на Ралица е било провокирано от жена му.

Заради професията на Янев и кариерата му във въоръжените сили със съпругата му са обиколили почти целия свят, а тя го е следвала навсякъде. Бившият премиер се жени за Пенка, когато е на 25 години. Двамата имат и две деца – син Костадин и дъщеря Екатерина, които вече са ги направили щастливи баба и дядо на две внучета. Пенка Янева, макар и в сянката на съпруга си, е успяла да завърти свой собствен частен бизнес. Тя отдавна се е утвърдила на пазара с недвижими имоти и управлява своя кантора, регистрирана на територията на столицата. Вторият ѝ бизнес е в сферата на търговията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече