Иванчева прилага затворническите номера на Цола Драгойчева

0

Имаме си още един „герой на нашето време“ – т. нар. адвокат Николай Хаджигенов. Виден протестър, разнасял ковчези, бухалки като борец против корупцията. Срещу нея ли се бореше или за да се добере до някой апетитно пост че? Колко добър адвокат е, разбираме от негови клиенти, които масово се оплакват от забатачените им от него дела и работата му през пръсти.

Сега голият му задник лъсва с молбата до президентството за помилване на осъдената за корупция в големи размери, злоупотреба с общественото положение Десислава Иванчева, бивша кметица на район Младост. Виждам, че голяма част от сънародниците ни са изпаднали в невероятно умиление към нея. Само ще припомня, че е доказано корумпирана. Нещо безспорно установено от три съдебни инстанции, каквото и да твърдят и тя и защитата й.

 Та за Бога, Иванчева е закована с рекордна сума белязани пари, искала е куп апартаменти за себе си в новострояща се сграда. Една от причините, ние, българите, да живеем толкова зле е именно корупцията, която пряко ни ограбва и облагодетелства единици властници. И когато има един доказвано корумпиран политик, затова, изведнъж като емоционален рекет се вади едно беззащитно пеленаче. То, горкото, трябва да бъде живият щит на една корумпирана персона.

Нелеп е аргументът, че понеже имала малко дете, Десислава Иванчева не можела да си понесе наказанието.

Раждането на това дете ми напомня на другарката Цола Драгойчева, която извършва същия акт цел за да отърве затвора.

Е, посъветвана от адвоката си – хитрия Хаджигенов, това направи Иванчева. Дори убийците  реват, че имат малки деца, за които трябва да се грижат. Виновен бил този, който я е склонил към престъплението а не, че е било добре изработено, с пълно съзнание на участващите. Но не са си давали сметка, че ще се оплаче.

Думата ми е за морала на адвокатчето и на вицепрезидента Йотова, чиито прерогативи са помилванията. Ако си спомняте, тя не го направи за убиеца на баща си, въпреки че беше смъртно болен. Да видим как ще реагира сега.

Светът е непредсказуем, братя и сестри.

 Източник: „Минаха години“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече