Бременна ли е Лена Бориславова?

0

Подозрения, че Лена Бориславова е бременна, се появиха в известния интернет форум БГ мама, през миналата седмица.

Потребителка споделя, че е засякла бившата говорителка на Кирил Петков в аптека, където Борислава пазарува най-спокойно, а жената твърди, че сред лекарствата видяла опаковка, която  поразително прилича на тест за бременност.

33-годишната юристка вече няколко месеца е в периферията на политическия живот у нас, а внезапното и оттегляне от първите редици на „Продължаваме промяната“ преди последните парламентарни избори по лични причини, още тогава подклаждаха слуховете, че Борислава е зарязала кариерата си и има планове за майчинство и деца.

Месеци наред личния живот на брюнетката е обект на публични коментари,

а годежът и съвместното й съжителство с депутата от БСП Мирослав Иванов бяха подложени на съмнение заради разкритията, че има любовна афера с Кирил Петков. Откакто не е негова дясна ръка обаче, прави всичко възможно да се дистанцира и да скрепи любовните си отношения с Миро. В рамките на няколко седмици тя сподели десетки техни романтични снимки от пътуванията извън България през годините, за да заяви, че са заедно. Наскоро стана ясно че се е заела да ремонтира и общото им жилище.

 Самата Бориславова е израснала в голямо семейство и има по-малка сестра. Двете са изключително близки, въпреки че сестра й, която е лекар, миналата година емигрира във Франция. Пред свои приятелки

Лена споделила, че мечтае някой ден да има поне две деца.

Нейният годеник Мирослав също има голяма сестра, вече омъжена и с наследници. Родителите и на двамата отдавна били нетърпеливи да се сдобият с внуци, предвид факта, че Лена и Миро са двойка от почти 10 години. Годежът им е още през далечната 2014 година, когато тя приема пръстена от него, но до сватба и деца официално още не се е стигнало.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече