Корнелия сърдита на свекърва си

0

Корнелия Нинова не поздрави свекърва си Дафина по случай 83-ия й рожден ден в социалните мрежи на 16 ноември.

Традиционно шефката на БСП винаги публикува пожелания към майката на мъжа си, с коя винаги са били в чудесни отношения. Вместо честитка на рождения й ден Нинова сподели фотоси от работната си среща с норвежкия посланик у нас.  Пенсионерката Дафина живее в скромна къща в Мизия, само на няколко метра от тази, в която е израснала социалистката. Родният дом на Корнелия и досега е обитаван от майка й Маргарита. Двете с Дафина се виждат редовно и си помагат с каквото могат. Разменят си разсади, грижат се заедно за дворовете си и се събират, за да си правят компания, тъй като са вдовици отдавна. Докато Маргарита е напълно самотна, Дафина поне споделя един покрив с другия си син Николай и семейството му. Тя обаче няма влечения към политиката и не е член на ръководената от снаха й партия, докато майката на Корнелия официално взе партийна книжка през 2019 г. и е деен участник в местната структура на БСП.

Когато се връща в родния край, Нинова се вижда и с двете, но винаги нощува в дома на Дафина. Със съпруга й Митко са помогнали за ремонта на къщата.

Преди време свекървата на соцлидерката сподели в интервю, че Корнелия я уважава много и й вика „мамо“. В последно време Нинова обаче не намирала време за възрастните си роднини.

Ако няма неразбирателства в родата, Нинова и Митко, ще се приберат в Мизия най-рано за коледните празници. И в минали години на Бъдни вечер и Коледа са посещавали близките си там, докато на Нова година обикновено гостуват на свои приятели, собственици на хотели, пише „Ретро“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече