Десислава Радева пуши тайно като ученичка

0

Президентшата не дочакала втория бис в зала „България”

Президеншата Десислава Радева не докачала втория бис на световноизвестната пианистка Елизабет Леонская и хукнала да пуши. Очевидци на сценката стават в неделя вечерта зрителите в зала „България”, писа „Уикенд“.


Въпреки дъжда, госпожата само по рокля и кожено яке, заедно със своя приятелка, се скатали под дърво, пред сградата на правосъдното министерство на „Акасаков”. На улицата пърпорел в очакване мерцедеса на НСО, а головият бодигард на госпожата стоял на почтително разстояние.
„Голям резил, на тази жена не й ли дават у дома да пуши, че се крие по сокаците като ученичка, избягала от час?” – коментирали свидетели на сценката. Други доста шумно подхвърлили, че не й приляга като жена на президента да дърпа цигарите публично.


Намерили се обаче и защитници, които промълвили: „Не знаете какво й е на душата на жената, така че не я съдете. Все пак е достатъчно възпитана и не пуши в колата, в лицето на шофьора, който трябва да я търпи по задължение”.


Иначе Десислава Радева изгледала концерта, съобщават източниците ни, от ложата на балкона, предназначена за официални лица. Доскоро в нея постоянен посетител беше соцминистърът на културата Георги Йорданов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече