А уж му беше много близка: Корнелия не се появи на помена на Стефан Данаилов

0

Едва 17 души се събраха днес в гробищния парк в столичния кв. „Бояна“ на помена по повод 3 години от смъртта на Стефан Данаилов. Да отдадат почит към паметта на големия актьор дойдоха племенницата му Росица Обрешкова, доведеният му син Росен Цанков, Ирен Кривошиева, депутатът от БСП Иван Иванов и още няколко близки на фамилията. 

Аня Пенчева бе единствената актриса от Народния театър, която бе на помена, а Евелин Костова – единствената от многото ученици на Мастера, която се поклони на гроба му.
 

На боянските гробища не бяха забелязани нито близката на приятелка на Ламбо Корнелия Нинова, нито други политици, или пък представители на ръководството на Народния театър, които дори не бяха изпратили цветя.  
 

Единственият син на Стефан Данаилов – Владимир, не успя да се прибере от Америка за 3-тата годишнина от кончината на баща си. Влади, който завърши медицина, вече работи като лекар в щатска болница и не можел да отсъства за дълго.
 

„Странно колко малко хора има на помена. Къде са приятелите на Данаилов, колегите му, любимите му ученици. Но явно така става в живота, бързо забравяме големите си личности“, отбелязаха с тъга преминаващи хора.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече