Таня Дончева запали моторетката: bTV, питате като селска телевизийка!

0

„Недейте да питате такива работи. Вие сте bTV, може да пита селската телевизийка“. С тези думи устатата адвокатка Татяна Дончева се скара на водещия Златимир Йовчев, който я попита кой ще води поредния ляв проект, избуяващ около експрезидента Георги Първанов и вечния революционер Костадин Паскалев.

„Може ли просто някой да ви каже след 10 години пререкания, абе я се съберете с бившия си“, заяви Дончева по повод протегнатата ръка от Корнелия Нинова за завръщане в БСП на всички ренегати.

Адвокатката обаче отказа да даде оценка на действията на Нинова. По думите ѝ лидерът на БСП е в правото си да направи такива действия, които смята за правилни.

„Няма да се месим във вътрешните процеси на БСП и действията на новото ляво обединение не могат да бъдат тълкувани като елемент на намеса в отношенията на социалистите. Ние сме направили партии преди 7-8 години. В тях членуват десетки стотици хора. Те не са наши крепостници, ние да ги пратим, където искаме, да ги местим и т.н.“, каза Дончева.

Тя уточни, не иска новото ляво обединение да тръгва с голяма кошница и напомпано самочувствие, а да се даде тон за една сериозна политика на база изградено доверие. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече