Ето го гаджето на дъщерята на президента Радев (Папарашка снимка)

0

Мотошампионът Йоан Георгиев и дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, бяха засечени от папараците на „България Днес“ да прекарват цял следобед заедно.

Бъдещата актриса изчака гаджето си след лекции в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ и се качи в белия му бус.

За срещата с Георгиев дъщерята на президента бе избрала черен панталон, бели маратонки бяла блуза и кожено яке. Буйните къдрици почти обрамчват нежното й лице и са нейна горост според близките й приятелки.

 Дарина ще завърши НАТФИЗ догодина в класа на проф. Пенко Господинов и е една от най-талантливите му ученички. Досега момичето не е афиширала официално гадже, но с днешна дата всички знаят, че отношенията с Йоан са сериозни. Моторджията ще бъде кавалерът на президентската щерка догодина на бала й смятат състудентите й.

От своя страна Йоан от години се занимава с мотори.  Според Дарина мъжът до нея притежава много от качествата на баща й, именно с това той я спечелил. Приятели ги запознават съвсем случайно на купон.

Преди Йоан Георгиев Дарина Радева не е имала сериозен приятел. Според нейни колежки в мотошампиона Дарина била влюбена, но не парадирала с отношенията им. Споделяла само, че има мъж до нея, към когото изпитва сериозни чувства.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече