Синът на Румен Радев изчезна

0

 Георги Радев – синът на президента Румен Радев, вече шест месеца се укрива в социалните мрежи и на практика изчезна от публичното пространство, пише „Ретро“.

19-годишният младеж затри всичките си следи в Интернет и изпадна в абсолютно нелегалност веднага след като завърши 12 клас през май месец тази година. Той бе абитуриент в столичното 138 СУЗИЕ  „Проф. Васил Златарски“, където завърши в испанската паралелка. След това обаче не е ясно дали е продължил обучението си в по-горна степен, тъй като не е вписан в нито един университет у нас като студент. Имената му липсват и от кандидат-студентските списъци от последната кампания от тази есен в по-големите ВУЗ-ове в страната. Възможно е да се е записал да учи в чужбина, както правят децата на богаташите и тези от политическия елит.

 За последната половин година Георги, който на 17 септември стана на 19 години, е публикувал само една-единствена снимка, на която е с променена визия и нова прическа. На кадъра младежът позира с черни дрехи на среднощна обстановка и гледа с мрачен поглед.

Вече година той е далеч и от спортните среди, след като изненадващо се отказа от футбола, който бе негова страст. През миналата година наследникът на президента бе част от отбора на ЦСКА до 19 години, но изкара само един сезон в тима, след като вероятно не е могъл да се наложи в отбора на „червените“ и да покрие високите изисквания на треньорите.

Другата му страст са мощните коли и високите скорости. Той е собственик на лъскаво черно Audi, което е подарък за пълнолетието му от родителите му – президентът Румен Радев и бившата му съпруга Гинка Кесякова. Още на първия месец, в който се сдоби с автомобила, Георги направи леко ПТП на Софийски булевард и попадна в сводките на МВР. Явно продължава да бъде не съвсем изряден шофьор, защото справка показва, че автомобилът му е без платена винетка. Освен това има висяща глоба за превишена скорост на стойност 70 л., която му е наложена през април тази година, когато е бил заснет от камера.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече