Гадателката на Берлускони: Догодина отиваме на избори – два, дори три пъти…

0

Теодора Стефанова е известна с точните си прогнози у нас и по света. Получава дарбата да вижда бъдещето след 18-дневна кома вследствие на тежка катастрофа. Наричат я гадателката на Силвио Берлускони, тъй като известният италиански политик цени високо прогностичните умения на българката и редовно се допитва до нея.

Стефанова направи предсказания за политическата криза у нас и отсече: „Избори догодина са много вероятни. Може да ходим два, а дори и три пъти на избори догодина, докато изберем истинските лидери, способни да направят нужното за просперитета на България в различни сфери – икономика, здравеопазване, култура.

За съжаление, несигурната политическа ситуация у нас в момента ни лишава от свежи пари отвън, тъй като плаши инвеститорите. Затова трябва да изберем точните хора начело. Колкото по-скоро го направим, толкова по-добре.

Не виждам обаче промяна на политическия модел – няма да станем президентска република“, казва гадателката. „Войната ескалира, навлиза в много опасна фаза. Президентът Путин ще бъде спрян, ще има смяна на режима му. Освен на Запад расте и вътрешното недоволство срещу президента в Москва. Путин ще иска да осъществи на дело заканата си да натисне ядреното копче, но няма да му позволят. Това ще стане с намесата на НАТО, Г-7, Израел, Турция, Китай. Впрочем Пекин ще се окаже най-печеливш от войната – ще се възползва от разклатената ситуация в света в момента, за да си вземе Тайван“, прогнозира още Теодора.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече