Самотни воаяжи: Лена без любимия мъж в Нидерландия

0

Лена Бориславова отиде на разходка в Нидерландия! Бившата шефка на кабинета на експремиера Кирил Петков си пусна снимки от Ниската земя, като акцентира върху зимното си облекло и коледната украса в западноевропейската държава.

Лена Бориславова е в Нидерландия без любимия си мъж – депутата от „Продължаваме промяната“ Мирослав Иванов. Народният представител участва в заседанията на парламента през последните дни и няма как да е с годеницата си зад граница. Друг любопитен момент е, че Бориславова, която напусна политическия живот преди няколко месеца, посещава Нидерландия в разгара на дебатите за членството на България в Шенген. Именно западноевропейската държава е най-яростният противник страната ни да стане част от пространството за пътуване без граничен контрол.

„България Днес“ в публикация разказа, че Лена е страстна любителка на пътешествията. Преди години хубавицата се впуска в приключение във Виетнам, като успява да зърне с очите си град Хой Ан. Населеното място е изключително екзотично и има впечатляваща история, като през 1999 г. е обявено за обект на световното наследство на ЮНЕСКО.

Силен спомен в съзнанието й остава и пътуването до пирамидите в Египет. Лена посещава Кайро, за да види единственото запазено от 7-те древни чудеса на света. Младата дама позира за снимка пред Хеопсовата пирамида, която е и най-високата и мащабна конструкция. Сред посетените от нея емблематични места е и Тадж Махал в Индия, когато е в компанията на Иванов.

С друго пътуване, но на запад, е свързан професионалният път на Лена. След като завършва „Право“ в Софийския университет и е първа по успех, тя отлита зад океана, за да продължи учението в Харвард.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече