Киро се събра с Лена (Папараци ги спипаха на тайна вечеря)

0

Кирил Петков отново движи неизменно в нежната компания на Лена Бориславова. Бившият премиер и неговата красива началничка на кабинета му пак са непрекъснато заедно, като вече явно хич не се притесняват за слуховете, които ще провокира дружбата им, установи „Уикенд”.

Наш репортер засече във вторник вечерта Петков и Лена да вечерят в ресторанта на хотел „Сенс” в центъра на София. Двамата се появиха около 19 часа в заведението и заеха една от по-закътаните маси. По-рано същия ден в парламента заседаваше специална комисия за сделката с „Джемкорп”, но Киро и Лена, както и Асен Василев, отказаха да се явят пред нея.


През цялото време Петков се оглеждаше параноично дали не е наблюдаван от околните маси и дали евентуално няма някой да го заснеме с Лена. След като си поръчаха за хапване, те си говореха тихо в продължение на около 2 часа. Направи впечатление обаче, че си тръгнаха отделно. Първо стана Лена Бориславова и напусна ресторанта, а малко след нея се оттегли и Кирил Петков, който плати сметката.


Два дни преди това Киро и Лена са били отново заедно на обяд в друг ресторант в центъра на София, свидетелства човек на „Уикенд”. Те са били пак само двамата, а впоследствие се е присъединил и депутата Венко Сабрутев и още един мъж, останал неидентифициран. В рамките на седмица Петков и Бориславова са видени и трети път в столичен ресторант. В момента съпругата на Кирил Петков – канадката Линда, си е в България, след като за известно време не беше у нас.


Оказва се, че Лена Бориславова почти всеки ден ходи и до парламента. Тя е вписана като парламентарен съветник на „Продължаваме промяната”. Често може да бъде забелязана в компанията на депутата Христо Петров, по-известен в битността си на рапъра Ицо Хазарта, както и в тази на годеника си Мирослав Иванов. Истината обаче е, че работи предимно за Кирил Петков и именно по негово настояване е останала в екипа на „Промяната”.
Припомняме, че заради скандалния видеозапис от частна квартира, излязъл миналото лято и придобил публичност като „Парапет гейт”, тръгнаха слухове, че Лена Бориславова е нещо повече от говорител на бившия премиер. Впоследствие излязоха и техни лични снимки от ресторанта на хотел „Хаят” в Солун. Заради несекващите слухове, че са любовници и за да няма медийни спекулации, наетия пиар екип от Израел препоръча Лена Бориславова да бъде отстранена от предизборната кампания и да не се кандидатира за депутат. За това са настоявали и другите две силни фигури в „Продължаваме промяната” – Асен Василев и Даниел Лорер. Така се стигна и до „скриването” на красивата юристка.


„Това беше голям удар по Киро. Той вярва единствено на Лена, повече отколкото дори и на Асен Василев. Осъзна, че не са постъпили коректно с нея и настояваше тя да се върне в екипа веднага след изборите”, разказва човек от ПП. Сега Бориславова отново е най-близкия му човек и вярна опора в трудните моменти, когато България отново е на кръстопът без реален шанс за правителство.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече