Клуб „Палаво езиче“ със свой човек в кабинета Габровски

0

ЛГБТ-общността има свой представител в проекто-кабинета „Габровски“, гърмят социалните мрежи.

Визира се предлаганата за силов вицепремиер и правосъден министър Миглена Тачева, която е участвала в прословутата Тройна коалиция на Станишев, Местан и Царя.

Ето какво пише сайтът „Фрогнюз“ за Тачева през 2010 г.:

„Бившата правосъдна министърка Миглена Тачева беше спрягана за лидер на тайно лесбообщество в политиката, известно като кръга „Палаво езиче“. Наскоро се заговори за това как Тачева вече се е „бракувала” за секретарката си във „Феста холдинг” – Светлана Янкова, всъщност уредена на поста от нея самата. Двете дами правели планове и за дете ин витро…“

В подобен дух са и десетки медийни публикации на десетки сайтове от този период. Сайтове, които вероятно ще бъдат назовани „жълти“. 

Дали е така, Тачева си знае и си е нейна работа с кого си ляга. Не е нейна обаче, ако кандидатства за висш държавен пост. Тогава обществото има право да е наясно с евентуалните й зависимости и тя трябва да го информира. Както постъпва честно премиершата на Сърбия Ана Бърнабич.

„Вицепремиер-лесбийка, правила с любовницата си – банкерка дълги опити за сурогатно дете, което секретарката й да износи…Ако ще да е най-великият експерт на света…“, диви се в социалните мрежи Александър Урумов.

И наистина е дивотия – точно тази дама силов вицепремиер на републиката?! ГЕРБ не беше ли консервативна партия? На Станишев му отиваше, но на Бойко…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече