Дарина Радева – любовница на актьора Ники Илиев

0

Дъщерята на президента Румен Радев влиза в ролята на любовница във филм на актьора и режисьор Максим Генчев, пише в новия си брой „Ретро“.

За Дарина Радева, която е студентка трети курс в НАТФИЗ, това ще бъде дебют в киното. В лентата на Генчев тя ще играе любовница на цар Иван Александър, в чиято роля ще се превъплъти актьорът Ники Илиев. Филмът е спечелил конкурс и ще се снима за БНТ. Сюжетът е по пиесата на Иван Вазов „Към пропаст“, в която българският цар Иван Александър се залюбва с много по-младо момиче, което води до поредица от пагубни последствия за държавата. В ролята на царица Теодора – съпругата на царя, ще влезе младата актриса Неда Спасова.

Дъщерята на Румен Радев се явила на кастинга именно за ролята на любовницата Сара – еврейка по произход. Според сюжета тя е хубавица, висока и стройна, умна и с характер и не е случайно в последствие става съпруга на царя.

Дарина Радева впечатлила Генчев и екипа му, които без колебание я избрали за ролята. За участието си във филма тя ще получи хонорар, а снимките се очаква да стартират съвсем скоро.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече