Юлиан Вергов – хулиган от малък, гафовете го следват непрекъснато

0

Юлиан Вергов е известен с експанзивния си нрав и не се притеснява да влиза в ръкопашни схватки, когато трябва да се защитава в критични ситуации. Актьорът неведнъж е споделял, че почти няма част от тялото си, която да не е чупил поне по веднъж, а причината за това са не само екстремните му хобита, но и размяната на юмруци.

Все още звездата на Народния театър не можел да забрави как преди години изпочупил всичките си пръсти, след като се сбил с крадец в центъра на София. Тогава с майката на дъщеря му – Ирина, били пресни гаджета и лежали в апартамента му, говорейки си романтично. През прозореца обаче Вергов забелязал, че съмнителен тип разбива една от колите, паркирани долу, за да открадне радиото. Започнал да го следи с поглед и видял, че апашът подкарва и втора кола, която всъщност била неговата. В бързината актьорът изтичал навън по тениска и боксерки и сплашил крадеца. Той обаче го нападнал и започнал да размахва срещу него отвертка и тогава се стигнало до бой. След края на схватката Вергов усетил нечовешка болка в ръцете. Ирина го закарала в „Пирогов“ и се оказало, че всичките му пръсти са счупени, заради което го гипсирали.

През 2017 г., навръх Коледа, актьорът отново стана жертва на крадци на коли, които се опитали да разбият неговата пред дома му, но ги спипал на място. В коледната вечер Юлиан имал покана за гости при свои близки приятели и на път към колата си видял, че около нея се суетят двама души. Без да се изплаши или пък тепърва да започне да търси съдействие от органите на реда, популярният актьор решил да вземе нещата в свои ръце, особено след като забелязал, че единият се опитвал да извади нещо от таблото на колата. Юлиан се затичал към тях, първият избягал, но вторият апаш попаднал буквално между юмруците му. След екшъна звездата от малкия екран огледал автомобила си и видял, че крадците са разбили шофьорската му ключалка, откъдето влезли. Други щети и липси нямало, макар в жабката на автомобила да имало цифров фотоапарат, както и малка сума пари в евро.

Досега автомобилите на актьора били ставали обект на похищения 4 пъти, а крадци са разбивали и апартамента му два пъти само в рамките на една година.„Не ме е страх да скачам на бой и това е най-голямата ми сила срещу опонент, защото има силни хора, но плашливи. Излизал съм с голи ръце да се бия на магистралата и с две варненски мутри, които изскочиха от джипа си заедно с бухалки и пак аз ги надвих“, разказва звездата от Народния театър.
Вергов е и професионален хокеист и именно заради дългите години тренировки в този спорт усвоил доста бойни тактики.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече