Калинчето бясна: Нямаме интимни отношения с г-н Кънев! (Всичко за розовите страсти в НС)

0

Розови страсти пламнаха в Народното събрание, където днес депутатите обсъждат ѝакона за изменение и допълнение на Изборния кодекс, върнат за ново обсъждане с Указ на президента Румен Радев.

Бившият вицепремиер на правителството на Кирил Петков, Калина Константинова, подрипна като ощипана мома на любвеобилно умилително обръщение от страна на „червения“ депутат Петър Кънев. 

По време на дебатите, 69-годишният народен представител на БСП взе думата, за да говори за термотрансферната хартия с воден знак, която трябва да бъде изработена за следващите избори. Кънев разясни, че между 6 и 8 месеца ще струва изработката на специалната хартия, както и че ще са нужни 2-3 тона. 

Преди него от трибуната Божидар Божанов заяви, че премахването на машините като средство за отчитане на изборните резултати е ретроградно. „Аз никога няма да кажа, че връщането на хартията е ретроградно. Но премахването на машините като средство за отчитането за резултата е ретроградно. Тази конспиративна теория, че изборите са манипулирани с машини, може да бъде причината България да изостане драстично като държава“, заяви бившият министър на електронното управление.

„Г-н Божанов, като не разбирате нещо, не говорете. Не ви се меся в айтитата, вие сте много голям специалист. И вие, и Калинчето. Просто питайте. Това ви беше проблемът и на управлението“, назидателно заяви от трибуната Петър Кънев.

Калинчето обаче поиска лично обяснение. „Заповядайте за лично обяснение. Тя се е засегнала от г-н Кънев, макар че той с толкова любов ви нарече Калинчето“, отбеляза председателстващият заседанието Йордан Цонев. 

„Г-н председател, нямаме интимни отношения с г-н Кънев, че да ме нарича Калинчето. Или пък да се обръща към народен представител с девойчето. Това е абсолютно сексистко и не трябва да позволявате да се случва на тази трибуна. Смятам, че и аз като всеки друг народен представител заслужавам същото уважение“, фръцна се Калинчето с розовото сакенце.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече