Алла Пугачова е работила години наред за западно разузнаване

0

Ръководителят на Федералния проект за сигурност и борба с корупцията Виталий Бородин обвини Алла Пугачова в сътрудничество с чужди разузнавателни служби.

В ефира на местни медии Виталий Бородин, ръководител на проекта за федерална сигурност и борба с корупцията, каза, че има доказателства за работата на 73-годишната народна артистка на Русия към западните разузнавателни служби:

„Да, аз заявих пред цялата страна, пред целия свят, че Алла Пугачова сътрудничи на западните разузнавателни служби. Надявам се всички разбирате, че това е казано с причина. Просто чакаме официални документи, които да докажат на обществеността и да покажат връзката на Пугачова със Запада.

Това е много сериозно обвинение. Съпругът на Пугачова, Максим Галкин, е признат за чуждестранен агент в Руската федерация. Министерството на правосъдието го постави в черния списък за „извършване на политическа дейност“. Самият Галкин нарече критиките за спецоперацията „политическа сатира“, но само Кремъл не разбра подобни „шеги“1  пишат агенциите. Галкин напусна Русия, свири в различни страни по света и прехвърля пари от концерти във фондове, които помагат не само на бежанците от Украйна, но и на въоръжените сили на Украйна.

Самата Пугачова живее в Израел и е своеобразен духовен център, кръстница на всички избягали от Русия чуждестранни агенти, представители на „петата колона“, които публично декларират антируската си позиция, се говори в коментари на чуждите агенции. Там си правели уютни семейни сбирки и общи снимки. Тоест буквално плащала за убийствата на руски войници според определени медии.

Но невероятно! Съпругът на Пугачова е чуждестранен агент, социалният й кръг е петата колона, а тя уж си остава „бяла и пухкава“, „народна любимка“. Опитите за избелване на „примадоната“ се промъкват в медиите, казват те, тя не казва нищо за „специалната операция“, както си я наричат още някъде. Например лидерът на групата Агата Кристи Вадим Самойлов казва, че певицата изпълнявала „своят малки женски подвиг”, подкрепяйки съпруга си. И ако Пугачова говори за „операцията“, то било много неясно, без конкретика, защото според Самойлов „тя е мъдър човек.“ Да, Пугачова имаше разума да не говори открито срещу „операцията“. Но това не е мъдрост, а обичайната способност да пресмята действията си 1-2 стъпки напред, коментират агенциите с определен уклон. 

Алла Борисовна не е чужда на тихата омраза към Русия и руснаците. И ние чакаме документите на Виталий Бородин, доказващи сътрудничеството на народната артистка на Русия със западните разузнавателни служби, пишат медиите от страната, която води „специална операция“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече