Ода за настръхналите копчета на Калинчето: Липсваше й само камшик да накаже дъртия мазник ВИДЕО

0

Депутатката от „Промяната“ и бивш вицепремиер на Кирил Петков, Калина Константинова, влезе в народното творчество след публикациите на ПИК за настръхналите й копчета и парламентарната задявка на колегата й от БСП – Петър Кънев. 

Миналата седмица, с едно излизане на трибуната, темпераментна и нетърпяща обиди и несправедливости Константинова се фръцна като ощипана мома, несъгласна да бъде наричана „Калинчето“ от 69-годишния депутат от партията на Корнелия Нинова

„Нямаме интимни отношения с г-н Кънев, че да ме нарича Калинчето. Или пък да се обръща към народен представител с девойчето. Това е абсолютно сексистко и не трябва да позволявате да се случва на тази трибуна. Смятам, че и аз като всеки друг народен представител заслужавам същото уважение“, фръцна се Калинчето с розовото сакенце.

След като излезе на трибуната, за да възрази на социалиста, Калинчето обаче неволно препрати мислите на депутатите в съвсем друга посока. Розовото й сако, опънато върху природните й дадености, отдалечи мислите на колегите й от дебатите за промените в Изборния кодекс. А най-пикантният момент от дрескода на депутатката се оказаха едрите сребристи копчета, разположени на предизвикващо сластни щения място.

Копчетата на Константинова обаче възбудиха и народното творчество. Ето каква възторжена ода й посвети Румен Русимов в социалната мрежа: 

КАЛИНА

Депутатката Калина,
пак събра погледите на мнозина!
От трибуната в Парламента,
с копчета на блузката напели,
подхрани помисли еретични,
със своите пози героични,
а с изказа си строг,
възбуди истински възторг,
липсваше ѝ само камшик,
с който да накаже,
дъртият „мазник“,
но предизвика мокри въжделения,
в няколко поколения,
тази „строга господарка“,
на ПеПетата запазена марка!
Ех, Калина, Калина…
ще се явиш ти,
в сънищата на мнозина,
с консистентна пълнота,
покорила туптящите сърца!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече