Новият месия: Кобрата краде хора от Слави

0

Кубрат Пулев не е просто боксьор, както го знаят повечето хора. През ноември 2022 г. той завърши успешно политология в УНСС. „Чувствам се щастлив и удовлетворен от времето, в което успях да бъда част от магистърската програма по политология на УНСС. Време, което ми даде ценни знания, и време, което ми даде възможност да срещна изключителни професионалисти сред преподавателите.

Благодарен съм на ръководството на университета за този шанс“, каза тогава Кобрата. В момента той прави редовна докторантура във Висшето училище по сигурност и икономика, а негов научен ръководител е проф. Нина Дюлгерова, научи „Галерия“. Ректорът на ВУСИ проф. Георги Манолов е сред любимите му преподаватели по политология, твърди самият Пулев.

Нагласата му да се занимава с политика са от 2-3 години, но все още не е дал ясен знак дали ще се насочи към парламентарно представителство или ще играе чак на президентските избори. Партията му „Велика България“ беше учредена през юли 2021 г. От тогава до сега редица слухове пращаха Кубрат Пулев на избори, но самият той не е обявил публично какви са плановете му.

източник: в-к Галерия

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече