Алена категорична: Напролет отиваме на избори

0

„България Днес“ разговаря с топастроложката за политическата обстановка у нас през следващата година.

– Алена, каква ще е политическата обстановка в страната ни през 2023 година?

– Въпреки че 2023г. е на проглеждане и осъзнаване, ще изживеем все същото като през предходните две години. Хаос, противопоставяне, кризата ще продължи и след 2023 г. Пред нас е четвъртата поред трудна година.

От края на февруари и началото на март ще искаме да направим крачката към промяна, но ще се сблъскаме с провокации и злостно противопоставяне от партийните еднодневки, които разбират, че времето им приключва. Не е изключено измамници отново да се домогнат до властта и кризата да се задълбочи.

Трябва да сме подготвени за негативни и труднопреодолими обрати през ноември и декември и да се молим Богу народното недоволство да не избухне с пълната си сила и агресия. Има шанс да бъде избегнато, затова предупреждавам отсега.

– Да очакваме ли нови парламентарни избори?

– Предсрочните избори вече чукат на вратата. Сега отговорът е ясен на всички, запролети ли се, стройно и отговорно вървим към урните. Отговора на този въпрос дадох още на 10 юли и той не беше дали ще има предсрочни избори през 2023-а, а колко пъти ще ни споходят. Да припомня, в композитните звездни карти на два от последните предсрочни вота съществуват аспекти, които категорично говорят за поредица управления на служебни правителства, без значение от техния състав, докато се създаде нов, стабилен кабинет. Дали това ще се случи към края на 2023-а, или след началото на 2024 г., ще ни покажат мартенските предсрочни избор. Тъй че въпросът с предсрочните избори е не дали ще има, а дали ще бъдат два пъти през 2023 г.

– Политиците ще успеят ли да намерят общ език, или ще продължат кавгите?

– Годината на Нептун, подвластна на вибрация 7, засилва изявата на духовното начало, подтиква към постигане на целите по непочтен начин. Въпреки че Нептун развива умението на хората да се вглеждат дълбините на душата си и да осъзнават какво е необходимо да променят в живота си към по-добро и за общото благо, мнозинството от хората ще продължи фанатично да отхвърля всичко, различаващо се от неговото мислене и интерес, дори ако цената е съсипан човешки живот… или държава. Поради тази причина е малко вероятно политиците да намерят общ език през 2023 г., ако не намерят общ интерес.

Отхвърлиха гласуването на правителството на ГЕРБ-СДС. Денят 14.12.2022 е носител на двойна вибрация на негативни промени. Причината за това мое твърдение е, че Слънцето в Стрелец поражда изстрели в мрака, без размисъл и с озлобление, а асцендента в Риби е на меланхолия и желание бързо да приключи и тази задача на 49-ото народно събрание. Цели шест планети са в земни знаци – материални стремежи и желание за лично облагодетелстване, но и за негативна карма за меркантилните заради Лунния възел в дома на парите и в Телец.

– Бойко Борисов ще се завърне ли още повече в политиката?

– Какво значи още повече? Ако въпросът е дали отново може да получи премиерския пост, отговорът е отрицателен. Чудо трябва да се случи, за да се върне Борисов във властта. Докато беше под крилото на съдбата и се вслушваше в нейните заръки, чудесата му се случваха, но те вече са минало заради неговото нарцистично поведение, умело ласкано от сервилно обкръжение, величаещо го едва ли не до бог в земно тяло. Прекалено се дискредитира от протестите през 2020 г., нито един правилен ход досега. А предателското спрямо България гласуване за отмяна ветото на Северна Македония, което ГЕРБ наложи, го остави съвсем без авторитет на държавник.

Големият проблем на Борисов е неговото личностно раздвоение, не казвам психическо. В разгара на протестите през 2020 г. написах, че двата близнака в личността на Борисов – този на държавника и този на човека, са в силно противоречие помежду си. За разлика от чужбина, където отлично разбраха какво казвам, в България никой не обърна внимание на думите ми.

Бойко Борисов

Бойко Борисов

От есента на 2020 г. Борисов е друг човек с малко допирни точки с Борисов отпреди това. Тялото е същото, мисловният процес е друг, мащабът е смален, дребнотемието му е в речника, възбудени са негативни качества на личността, които до този момент са били потиснати. Сега Борисов е готов на всякакви съглашения и дори самоунижения, уж мъдри решения, само и само да се върне във властта, което няма да се случи.

– Корнелия Нинова има ли бъдеще в БСП?

Корнелия Нинова

– Астрологичните ми прогнози за БСП под управлението на г-жа Нинова са обичайно негативни от момента, в който през пролетта на 2016 г. стана лидер на партията. Каквито и позитивни качества да има, колкото и опитен боец на политическия фронт да е, човек, роден на нейната дата, не може да ръководи успешно партия, защото на нея й е отредено винаги второто място. Такива са нумерологичните й характеристики по рождение. Първото място я води към провал, както и предвожданата от нея партия. Ето защо още оттогава пиша, че сривът на БСП е предопределен. Думите ми отдавна са факт, все по-болезнен с всеки следващ избор за Народно събрание. Всеки роден е в правото си да умре, тъй че и БСП под ръководството на Корнелия Нинова го е заслужила, ако не успее да си избере нов лидер. Наивна е надеждата само заради връщането на хартиените бюлетини БСП да се възроди като феникс.

– Кирил Петков и „Продължаваме промяната“ ще успеят ли да намерят мястото си на политическия небосклон?

– Еднодневките нямат място на политическия небосклон. Светват и угасват. Е, някои от по-големите успяват да причинят поразии, а тези за седем месеца разсипаха държавата. Не като астролог, а като гражданин ще кажа, че такава брутална наглост само измамниците притежават. Да не говорим, че на никого все още не е ясно дали Асен Василев, министър на финансите в правителството на Петков, има висше образование, или е изкласил само до средно, а харвардските курсове са колкото да смаят Радев с начетеност. Вярно, че неотдавна президентът си призна, че им е повярвал, успокои, че и тази шарлатания ще преживеем, ама защо не ме чу още през 2021-ва? Във всеки хороскоп, който правех на ПП и двамината му водачи, планетите ни разкриваха що за измамници са.

Кирил Петков

Кирил Петков

Астрологичния анализ за Петков и Василев съм го направила още през септември 2021 г. Написах, че са хора, алчни за власт и пари, а партията им е без бъдеще. Астрологичната ми категоричност още когато създадоха своята формация, беше, че това е еднодневка, предвещаваща негативни последици за държавата. Написах, че управлението им ще ускори кризата в България и ще задълбочи разрухата. Всичко написано се потвърди във времето на мимолетното им рушително управление. Ще живеем в задълбочаваща се криза, а Петков и Василев, както се обичат, така ще се намразят. Вече се мразят, нали? Също преди година, когато все още хора, възприемащи първичните си емоции като връх на мисълта, ги славословеха като спасители, написах, че ще дойде момент, в който ще се наложи бързо да бягат от България, за да не попаднат под ударите на закона. Това време вече е предстоящо.

– Възможно ли е завръщане в политиката на Слави Трифонов?

Слави Трифонов

– В живота всичко е възможно, освен умрял да се върне към живите. Още през 2020 година в астрологичното ми тълкуване за партията „Има такъв народ“ бях категорична, че е орисана на кратък политически живот. Написах, че политическият живот на Трифонов ще е мимолетен, не защото имам нещо против този човек, а защото всичките му партийни регистрации и за участие в изборите са на унищожаващи го дати. Слави Трифонов беше виртуалният образ, изкачен на политическият връх чрез манипулирания машинен вот. Същите машини го изхвърлиха употребен и ненужен от 48-ото НС, точно както бях изчислила. Само припомням.

– България ще премине ли през политическата и икономическата криза за по-добри бъднини?

– Ще премине, но не през 2023 година. Ще сме късметлии, ако се случи в края на 2025-а.

– Ще се справи ли с предизвикателствата в парламентарния живот Вежди Рашидов?

Вежди Рашидов

Вежди Рашидов

– Знам, че не му е лесно, но ще се справи. Неговата лична година до рождения му ден е била трудна, наситена с неприятности, удари отстрани, проблеми, които не е могъл да предвиди, родени от независещи от него причини. След рождения му ден през декември настъпва неговата година на глобална промяна. Ще му стане по-леко, неприятностите и проблемите ще поутихнат, ще се справи с предизвикателствата на председател на Народното събрание особено ако пътува повече зад граница, както изисква и неговата година.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече