Щерката на Румен Радев печели по 400 лв. на ден

0

Дарина Радева, дъщерята на президента Румен Радев, ще пчели по 400 лв. на ден, за първата си главна роля, във филма на режисьора Максим Генчев  „1349″ по повестта на Иван Вазов „Иван Александър“.

„Дарина ще има договор. БНТ има тарифа, която е таван и да искам-не може, няма откъде. Това е голяма роля, а тя е много подготвена затова, защото е дисциплинирана като човек. В киното е трудоемко, трябва да се изстрелваш. В театъра е някак по-лесно- излизаш на сцената и започваш, къде е добре, къде е зле… А тук е объркано-финал се снима като начало, трябва да си наясно от-до“, коментира Генчев пред „Галерия“.

Важна подробност е, че младата дама е преминала през всички етапи успешно и не е грабнала основната роля върху  която ще паднат светлините на прожекторите, заради баща си Румен Радев.

„Дарина премина през кастинг, който е задължителен за всички желаещи. На него се явяват студенти от НАТФИЗ, изпратили  предварителното снимки. Повечето от тях са млади момичета, защото героинята-еврейката Сара, в която царят се влюбва е била 18-20годишна, когато двамата се срещат. Владетелят е впечатлен от хубостта и ума й. Повикахме 20-тина момичета, с оглед на техните възможности. От тях избрахме само  три, като и трите ще се превъплътят в различни контрастни роли“, споделя режисьорът.

Снимките започват през април край Велико Търново, както и в Бачковския манастир.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече