Лена и Миро правят бебе в Париж

0

С пътешествие завърши старата и започна новата година за Лена Бориславова.

Бившата говорителка на Кирил Петков отново избра да бъде на празника в чужбина единствено с годеника си Мирослав Иванов. Двамата си подариха романтично преживяване в града на любовта – Париж пише „Ретро“.

Там Лена и депутатът от ПП били на гости на нейната по-малка сестра Маргарита, която е лекар и работи във френската столица от години насам. В последните няколко месеца Лена и Миро пътуват почти непрекъснато извън пределите на България, за да търсят уединение, да скрепят връзката си и да работят за бебе, коментират хора от тяхното най-близкото им обкръжение.

В Париж те посетили любимите си  забележителности, а в първите минути на 2023 година изгледали впечатляващата заря на Триумфалната арка.

За отминалите коледни празници двойките отново не беше в България и избегна семейните сбирки с роднини. Тогава те посетиха коледните базари в Страсбург, известни със своята пищност и разкош по цял свят.

Юристката реши да се оттегли от активна политика само след шест месеца в управлението, след като се появи скандалното видео с парапета и други любопитни кадри, а тя бе забъркана в любовна афера с бившия премиер Кирил Петков. Скандалът бе на път да разруши 8-годишната й връзка с годеника й Миро, с когото вече са успели, поне привидно, да преодолеят трудностите и отново са на крилете на любовта.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече