Корнелия крие снаха в Америка

0

Лидерката на БСП Корнелия Нинова е получила най-хубавата новина от сина си Рафаел. 54-годишната социалистка най-после има кандидат снаха. Единственият син на Нинова и мъжа й Митко, има сериозна връзка с млада девойка, с която се запознали в Америка, пише „Ретро“.

Именно заради любовници третите Рафаел не могъл да се прибере при родителите си в България за отминалите празници. Преди дни самата Нинова се похвалила пред свои колеги в парламента, че Рафаел и приятелката му били на романтично пътешествие, а тя била изключително горда и щастлива, че наследникът й най-после си е намерил подходяща половинка. Рафи, който през юни ще закръгли 30 години, досега не е запознавал семейството със своя приятелка и се бил дал на ергенски живот. Майка му била отдавна на мнение, че му е време за семейство и деца. Самата тя и съпругът й Митко се оженили още като студентите в СУ. Преди да си се устроили в битов план. За разлика от тях синът им предпочете първо да постигне мечтите си в професионалната сфера, а чак сега е намерил време за личния си живот.

Вече повече от година Рафаел е преподавател в университета „Станфорд“ и живее с приятелката си в едноименния американски град. Момичето било скромно и добро и веднага получило одобрение на родителите му. В тайна Нинова пази дали момичето е българка или чужденка, както и дали се срещала лично със снахата, или запознанството тепърва предстои.

Синът на Нинова е на американска територия от повече от 8 години. За Щатите той замина, след като завърши Софийската математическа гимназия с пълно отличие и още като ученик бе сред най-добрите в световните олимпиади в точната наука. После продължи образованието си в елитния университет „Бъркли“, като майка му се хвалеше, че следването му там е подсигурено от стипендия. Едва след като Рафаел се дипломира, стана ясно, че в „Бъркли“ не се отпускат стипендии на студенти чужденци, а семестриалната такса е в размер на 30 хиляди долара годишно. Това означава, че за бакалавърската степен по математика, статистика и икономика на Рафи Нинова е пръснала 120 хиляди долара, като в това число не влизат джобните пари за личните разходи на наследника ѝ, които му е превеждала.

Инвестицията обаче си заслужавала и Рафаел до момента е успял да изкара повече, отколкото родителите му са платили, за да получи солидното си образование. Съвсем вероятно е скоро синът на червената лейди официално да стане милионер зад Океана.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече