Семейството на Лена Бориславова я изостави в най-трудния за нея момент

1

Лена Бориславова не получи публична защита от нито един човек от семейството си след развихрилия се скандал със Слави Трифонов. През миналата седмица Дългия и сценаристите му пуснаха по фирмената кабеларката и в  интернет пространство грозна чалга песен, осмиващата бившата говорителка на Кирил Петков.

Стотици се  заеха да бранят достойнството на Бориславова, но не и собствените ѝ роднини.

Сестра й Маргарита, баща й Здравко и майка й запазиха мълчание по темата. Свекърва й Димка също не изрази подкрепата си. Единствено годеникът на Бориславова Мирослав Иванов, два дни след избухване на скандала се обясни в любов на Лена от facebook профила си.

„Приятели,

имах щастието съдбата да постави на пътя ми една Жена. Една невероятна Жена! Жена, в която се таи сила на хиляди слънца!

Жена, която не бяга от трудните решения и не се страхува да действа в името на каузата, в която вярва. Затова и е толкова неудобна за мръсната машина.“ 

С тези думи във фейсбук депутатът от ПП Мирослав Иванов застана зад годеницата си Лена Бориславова.

„Мръсната машина повече от година лее помия върху нея. Но те не осъзнават колко по-високо над тях стои тя. Далече над тяхната дребнавост, пошлост и интелектуална немощ!

„Завистта и малодушието са присъщи за мнозина. Страхът – също.

Страхът от Промяната. Защото в лицето на Лена, те виждат заплаха за тяхното мерзко съществуване.“, посочва Иванов.

„Да се назовеш хъш, не те прави родолюбец.

Да пееш патриотични песни, не те прави герой.

Да се биеш в гърдите, не те прави мъж.

Имаше едно време един човек, който приковаваше хората пред телевизионните екрани. Имаше такъв човек. Отдавна. Вече не. Вече ги отвращава.

Но пък има една Жена, която е много повече от тях!

Lena Borislavova

Нас не ни е страх.“, завършва зам.-председателят на парламента.

Родителите на Лена предпочитат да странят от публичността и не се вълнуват от трусовете около щерка им. За бащата й Здравко се знае, че е собственик на бизнес империя в София и се занимава с различни търговски сделки, свързани за внос и продажба на медицински консумативи. Съпругата му е експерт по човешки ресурси. Лена има и по-малка сестра Маргарита, която емигрира във Франция и от година работи там като лекар. Двете са изключително близко, дори посрещнали настъпването на 2023 година заедно, а юристката и годеникът й Миро гостували на сестра й в Париж. Въпреки това Маргарита е предпочела да не изразява позицията си за подигравките с кака й.

Междувременно стана ясно, че бившата говорителка на Кирил Петков ще съди Слави Трифонов за гаврата с нея.

1 Коментар
  1. Цветелин пеудов казва

    Трябва лена Бориславовова да остави годеника това е само лъжа за българските граждани оставката на пп ведна и да няма партия Кирил педков оставка само сасипват държава и само избори и до президента румен радев и при тези избори ако не стане да подава оставката като държавен глава само лъжат българските граждани

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече