Минеков си изгуби министерската карта в ресторант „Монтерей“, пратиха я на смъртния му враг Вежди

0

Мистериозно писмо до ръководителя на Народно събрание Вежди Рашидов разкри огромна издънка на културния министър проф. Велислав Минеков. Оказа се, че Минеков е изгубил служебната си карта, който го легитимира като министър на културата. Това е станало нощес – на метри от именития столичен ресторант “ Монтерей „, написа Епицентър.бг.

Цялата история се разплитала от писмо, получено рано през вчерашния ден заран на гише “ Поща “ на северния вход на Народното заседание.

Белият плик, адресиран до ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов, бил с надпис “ Лично „.  Когато сътрудниците на Рашидов отворили писмото, останали сюрпризирани от наличието му – министерската карта на министъра на културата Велислав Минеков и изписан на ръка лист формат А4 с много безформен и невъобразимо необразован почерк.

Писмото съдържа следния текст – без редакторска интервенция:

Уважаеми господин Рашидов,

нощес към 22 часа открих някаква служебна карта. Като я отворих видях, че е на Велислав Минеков.Разбрах, че инцидентно е министър на културата. Картата открих на 2 метра от входа на ресторант Монтерей в кв. Изток.

Тъй като знам, че България няма истенско държавно управление, само че към момента сме парламентарна република, общително си разрешавам да Ви помоля да предадете изгубената карта. А на Вас – триумф.

Петър Велковски

След като бил известен за създалата се куриозна обстановка Вежди Рашидов декларирал на сътрудниците си, че по “ хигиенични съображения “ няма да съобщи персонално изгубената карта на притежателя й, Велислав Минеков. Двамата са в спор и се съдят от години.

Ето за какво пликът с откритата документи, адресиран до Министерство на културата по всички протоколни правила, е оставен на входа на Народното заседание до поискване – акоот екипа на Минеков когато желаят, да си го вземат.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече