Ето ги внуците близнаци на Първанов (Снимка)

0

Георги Първанов вече няма да бъде дядо на пълен работен ден, след като обяви завръщането си в голямата политика. Бившият президент сформира ново ляво обединение, лансирано под името „Лява България“, в което се съюзи заедно със знакови отцепници от БСП.


В последните години Първанов се бе посветил на семейството си и странеше от политическите процеси у нас. В личен план ексдържавният глава може да се похвали с големи радости, след като през миналата година бройката на внучетата му се увеличи на цели пет. През пролетта на 2022 г. в семейството му проплакаха близнаците Зара и Николай, първи във фамилията. Бебетата са деца на по-малкия от двамата синове на бившия президент – Ивайло, и неговата съпруга Росица. Те вече имат един син Георги, който е на 3 годинки. Близнаците – момиче и момче, са кръстени на бившата ни първа дама Зорка, както и на бащата на снахата на Първанов. „Ретро“ се сдоби с уникална снимка на новите попълнения в семейството, които все още не са проходили, а напролет ще празнуват първи рожден ден.

Ивайло, Роси и децата им живеят в столицата и разчитат на помощ от всички баби и дядовци. Снахата на Първанов е банкерка по професия, но в момента е в майчинство. Синът му обаче продължава да ръководи успешно хотелиерския си бизнес и луксозният му спа комплекс в Кюстендил се пука по шевовете от клиенти въпреки завишените цени.

По-големият брат на Ивайло – Владимир, също има доходоносна професия. Той се занимава с компютърни технологии, а заедно с Ивайло имат и обща фирма за производство на електрическа енергия. Владимир пръв мина под венчилото с лекарката Цветанка, с която имат две пораснали деца – Георги и Виктория. Първородният им син Георги е ученик в Първа частна математическа гимназия в София, която се намира в близост до парк „Възраждане“. Таксата за обучение само за една учебна година във ВИП школото е 4200 евро, или 8200 лева на дете. Дядо му редовно е забелязван да го води и взема от училището, на което възпитаници са и други наследници на родния елит.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече