Продуктите на „Маджаров“ няма да ни тровят вече, дружеството обяви фалит

32

„Димитър Маджаров“  ЕООД е поредното дружество, обявило фалит. За съжаление, и бизнесът на Димитър Маджаров се срина, след като доставчици, на които не е плащано с месеци, поискаха от съда да обяви дружеството в несъстоятелност. Печалбите на фирмата през последните шест месеца рязко са спаднали. Това не е изненада за никого като се имат предвид високите цени и все по-лошото качество на продуктите, твърдят хора от кухнята на производителя.

Колбасите на Маджаров са с едни от най- високите цени на пазара, което не съответства на тяхното качество. Само да припомним за резултатите от проверките в завода и мандрата му, когато се установи, че в саламите му се влага месо от умрели животни, а млякото от болните овце, лекувани с антибиотици, се смесва с другото мляко и така отива на пазара. От тогава до днес няма промяна в качеството на продукцията му. Хората се чудят как се е оправил тогава при проверките Димитър Маджаров и с какъв гръб разполага, след като има смелостта да продължава да трови хората по същия начин.

От тези проверки става ясно, че маститият пловдивски млекопроизводител Димитър Маджаров трови населението и децата на България с едни от най – скъпите колбасарски и млечни продукти на пазара.

По медиите се появи разказът на очевидец дългогодишен работник, напуснал предприятията на фамилията, който твърди, че разполага с доказателства за редица фрапантни нередности в производствата на сирена и колбаси. Г.И. е категоричен, че от 7-8 години насам по овцете има болест, от която животните имат кръв в урината и умират. Причинителят не може да се изолира. Болните животни биват инжектирани с антибиотици и лекувани с лекарства, тъпчат ги с хормони по няколко пъти на ден.

Труповете на умрелите животни отиват в колбасите, а млякото им – в производството. Затова хората развиват резистентност към антибиотици и болестите мутират. Всичко започва от фермата, а в мандрата на фамилията се случва магията.

Естествено, чрез млякото заразата отива в организма на невинните хора и малките деца.

Заради това много от нас имат болки в стомаха, страдат от заболявания на червата, често вдигат висока температура, оплакват се от отпадналост. Нараснали са случаите на рак на гърдата, рак на белите дробове, на простатата, твърдят лекари и причината за това е в наличието на женски полови хормони в млякото и в месата, които консумираме. Не е тайна, че и понижената полова функция при мъжете е в резултат на женските полови хормони и мелатонина в млякото. Доказано е, че 90% от кравето мляко представлява т.нар. казеин. Причината е свързана с необходимостта от бърз растеж на животните. Когато казеинът се извлече от млякото, той всъщност не е нищо друго, освен едно лепило, използвано да се залепят лепенки върху бирените бутилки. Същото лепило се прилага и в мебелната промишленост. Когато с чаша мляко „пием” казеин – тялото ни веднага усеща този чист протеин и започва да произвежда хистамини. Накрая те стават слуз. Започват страшните алергии, от които отърване няма. Вредният казеин в млякото започва да се натрупва в организма и стартират болестите на горните дихателни пътища, ангини, бронхити, пневмонии. Провокира и детския диабет тип 1, който протича с унищожаването на клетките на панкреаса и е нелечимо заболяване, напомни д-р Георги Гайдурков, специалист по нутрициология (наука за храненето). Следват заболявания на стомашно-чревния тракт – гастрити, колити, язва и инфекции на пикочните пътища.

Жители на град Стамболийски /където се намира мандрата на Маджаров/ твърдят, че отделяната при преработката на млякото преварена суроватка се излива директно в канализацията на града. Вместо да инвестира в пречиствателна станция, Маджаров е сключил фиктивен договор с фирма, на която уж продава отпадъка от преработката на млякото.

Друг работник във фермата, потресен от случващото се там, разкривa как върнатите от търговските вериги и от магазините продукти с изтекъл срок на годност се вкарват в новото производство, като преди това стоят в хладилните камери при минусови температури. Може да изкарат така и с години.

„Нямате представа за какво говорим- тонове развалени луканки и салами с мухъл по тях.“, твърди М.Т. „Случвало се е да се съберат по 35 палета дори. Ако се случи през това време да има проверка, изваждат се от камерите, крие ги в други помещения, стоят там по 2- 3 дена, размразяват се и после пак в минусовите камери.“ Този сигнал е обезпокоителен и преценихме, че e редно да се информира обществото за евентуалните нередности. Решихме да го публикуваме на части поради дължината и многото изложени притеснителни твърдения.

Няма две мнения по въпроса, че Димитър Маджаров е човек със съмнителна репутация, недолюбван от съгражданите си, готов да жертва семейството си, децата и внуците си заради бизнеса и едното име.

Обект на медиен интерес беше и наследникът му Фифо- любител на хазарта, високите скорости и силните наркотици.

Очаквайте ексклузивна информация как продуктите на фамилията Маджарови навлизат на чуждия пазар, разчитат ли от семейството на близките нерегламентирани връзки на мениджър от фирмата с наследник от богатия турски род Ясемин, притежаващ търговски вериги в Турция и Германия и за колко тона сирене Димитър Маджаров продаде дъщеря си. 

Редакцията дава право на отговор на засегнатите страни.

32 Коментара
 1. Ангел Костадинов казва

  Да го вкарат в затвора и да го хранят само с неговите продукти.

 2. Тракиец казва

  Никога не съм купувал от тази марка,защото имах съмнения за всичките и продукти

 3. Костадинов казва

  Този боклу.к трябва да бъде осъден на доживотен затвор.

 4. Костадинов казва

  каскета гешеф да започне веднага наказателно производство срещу този българоубиец и да получи ефективна присъда в най кратък срок. Такива изроди нямат място в българското общество .

 5. Бончо казва

  Ахаха, ебати поръчковата статия.. Вие добре ли сте ????

 6. Georgi казва

  Наистина, просташкия начин на списване („продаде дъщеря си“) показва , че статията е поръчкова. Нищо ново, няма да е 1-я бизнес сринат, или защото пречи на някой на пазара, или пък искат да му заграбят бизнеса. Купувала съм понякога от тази марка продукти, но наистина доста поскъпнаха. Горе долу ми беше харесало сиренето (но признавам, че си имам фаворит- друга марка) и луканката му. „умрели животни, болни животни…“ не се връзвам. То само като прочетеш изразните средства си личи, че е писано на ангро и с отвратителен стил. То и в клеветенето трябва да има стандарт, за да хване дикиш.

 7. Ивиана Видева казва

  Статията е фалшива.Не вярвайте.

 8. Мария казва

  До поръчителя на статията-много си прост,като не можеш да ги изнудваш ги клеветиш.
  До този,който му се е вързал и е публикувал статията-ти си за затвора и дано Д.МАДЖАРОВ те даде на съд и си получиш заслуженото.
  Позволявам си да ви говоря на ТИ,защото сте много елементарни екземпляри,които се опитват да сринат нещо градено с години………………

 9. РУМЯНА БЕЛУХОВА казва

  НАЙ- ВКУСНИЯТ КАШКАВАЛ Е „МАДЖАРОВ“- ТРИЪГЪЛНИТЕ ПАРЧЕТА – ОТ КРАВЕ МЛЯКО, А ПРИЛИЧА ПО ВКУС НА ОВЧИ КАШКАВАЛ !!! СТАТИЯТА Е ПРОСТАШКИ НАПИСАНА И ЗАСЛУЖАВА СЪД!
  ГАНЬО ОТ ЗАВИСТ ЩЕ СЕ ГЪТНЕ…

 10. Умряха от смях казва

  Млякото – 90% казеин!!! Ха Ха Ха… Яйцето е по-бедно на протеини…

 11. Илина казва

  Толкова малоумно написана статия не бях чела!!!
  Бившият зет на фамилията още боледува от загубата на семейството си, но плащайки на някаква измислена медия за да залеят Маджарови с помия не си помага. Като не можеш да стигнеш гроздето казваш, че е кисело!
  Bairak.bg направо сте смешни, та чак жалки!

 12. Иванка казва

  Мъжът ми работи в фермата на Маджаров от 20 години и мога да кажа че продуктите му са на 100% естествени Няма никакви консерванти Цялото семейство ядем от тях и никой нее получил каквито и да е от описаните симптоми Жалкото е че по този начин може да говорят пишат без да има доказателства Ако наистина бившият му зет отново го напада по този долен начин е жалко И най вече на това че и го публикуват без да проверят истината на брътвежите

 13. ИСТИНАТА казва

  А,до ДНЕС,КОЙ го ИНСПЕКТИРАШЕ?! КАКВО НАКАЗАНИЕ ще понесе ТОЙ????

 14. Реалист казва

  Луканка с чер етикет, най добро на пазара, последно беше 42 лв. Ако се докажат тези неща да започнат съдебни дела!
  Шоколадите с изтекъл срок? Затвор, но не с пари за съдии и минимални условни присъди. Какво ядат децата? Дъщеря ми е 23г.и вече е с рак.

 15. Иван Петров казва

  Най-добрите продукти на пазара. Поръчката статия от бившия му зет, Ерол, един беден помак, който излъга дъщеря му и сега го изнудва за пари. Моята жена работи в завода от години и ние се храним само с тези продукти. Всички продукти са от истинско месо и мляко. Не вярвайте на тези простотии и лъжи. Всичко е за пари. Аз познавам Маджаров. Изключително честен и почтен човек.

 16. Иван Петров казва

  Най-добрите продукти на пазара. Поръчкова статия от бившия му зет, Ерол, един беден помак, който излъга дъщеря му и сега го изнудва за пари. Моята жена работи в завода от години и ние се храним само с тези продукти. Всички продукти са от истинско месо и мляко. Не вярвайте на тези простотии и лъжи. Всичко е за пари. Аз познавам Маджаров. Изключително честен и почтен човек.

 17. Али ръза казва

  ДАНС какво чака,,?

 18. Roko казва

  Поръчкова статия
  Те че не са вкусни продуктите ,поне на мен не са ми
  Единствено овчето сирене е прилично качество но много скъпо.

 19. Дончо Дончев казва

  Поръчкова статия 100% НЕ ви е срам, боклуци такива!!! Яжте сирене и месо от два лева та да оздравеете! ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА!!!!!!!!

 20. Янкова казва

  Не само неговите продукти. Идруги има на масовия пазар който ни тровят.

 21. Йок Верита казва

  Поръчка ама съсипа бизнеса на чУекъД. По елементарничките се из по на вързаха… Миличките! Ей на един МОЛ у СофЯ за 10 дни няколко пъти горя… Друга поДръчка… Пази Боже! ПроЗ ..нали – слаба..нали!?

 22. Дари казва

  А как се консумира месо от живи животни?

 23. Бончев казва

  Контрол! Липсва конгрол! За навсякъде и за всичко! А липсва, защото липсва добра регламентация и управление! На ръководни длъжности в Държавата се назначават функционално неграмотни хора! Политически назначени! И повсеместната корупция довършва всичко! Винаги съм считал, че за производителите на храни трябва да има отделен квалифициран състав в Наказателния Кодекс! В раздел ИЗМАМА, може би: Който с цел да набави за себе си печалба от производството и продажбата на хранителни продукти, въведе в заблуждение потребителите, като влага в тези продукти вредни за здравето суровини и ……., се наказва с лишаване от свобода за срок от…….и конфискация на цялото или на част от имуществото послужило за производството на такива продукти, както и на глоба в размер от…..до……. И контрол за да ги хващат! Контрол! И контрол на контролиращите, като техните наказания за неосъществен контрол да са още по-сурови!

 24. Валери казва

  Най-доброто на пазара. Ще пукнат от завист и злоба. Ясно е, че е поръчкова статия от оня боклук зетя му Ерол Ватенсевер. Иска пари от Маджаров, ама той не му даде и затова сега пише хули и клевети по негов адрес. Иска да му смачка бизнесаа, ама не може.

 25. Λυςιφερ казва

  Работил съм преди години в един колбасарски цех, като въпросната фирма беше печелила първи места в зала Фестивална.Първокласните продукти бяха само за изложението,познайте какво се продаваше в магазините?!
  Върнати наденици,салами и кренвирши,целите в мухъл и лепкащи се влагаха в нови продукти, като слагаха някаква отрова, която убива микроорганизмите и всичко отива за пазара.Били яли всеки ден,едва ли не салами и луканки и нищо им нямало.Кое е истинско на пазара,може ли някой да ми докаже, като във всичко има подобрители,овкусители, консерванти и какво ли още не?!
  Дори бяха пуснали във фейса една снимка и ги осмиваха.Пишеше по старобългарска рецепта,а на етикета беше изписана цялата Менделеева таблица.Защитниците на такива, директно…У ЛЕВО…

 26. Пипи казва

  Дори адреса на производствената база въобще не е верен – не е в Стамболийски, а в Пловдив. Представям си другото колко е истина

 27. Димитров казва

  Факт: преди 4-5 години си направих експеримент с три вида краве сирене, по едно кубче от Димитър Зоров, Димитър Маджаров / цени 14-15 лв./кг. / и Македонско от мандра Малешево / цена 7.50 лв. /. Оставих по едно кубче колкото локум за една седмица на масата в къщи, резултата: македонското на тебешир – пожълтяло и кораво, другите две мухлясали. Кое е истинското не знам, но това е резултата, от тогава ям македонско и турско сирене.

 28. […] В медийното пространство се завъртя информация за фалит на фирма „Димитър Маджаров“. Споменава се за дългове към доставчици и съдебни искове от тяхна страна, които са довели до „несъстоятелност“ на дружеството, пишат в bairak.bg. […]

 29. Проданов казва

  Тази статия е поръчкова клевета от зета на фамилията.

 30. Морски пясък казва

  Правилно.

 31. Хайнрих Химлер казва

  Яж си ги.

 32. Дтоянов казва

  Ами македонското като тебешир ,си го яжте, за да не плесенясва,ясно колко консервант има.на Маджаров овчето сирене е върхът!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече