Баджанакът на Кирил Петков: Ще се оженим с Лена, не ни мислете

0

Кирил Петков сигурно вие от ужас в бърлогата на „Промятата“ на столичната улица „Чаталджа“. Много скоро скъпата до сърцето му Лена Бориславова ще пристане официално на баджанака му – депутата от ПП и бивш зам.-преседател на Народното събрание Мирослав Иванов.

Най-известният баджанак в републиката призна, че има намерения да направи годеницата си и своя законна съпруга.

Младият юрист от Ямбол повдигна завесата на личния си живот пред Соня Колтуклиева, която през уикенда долетя от Лондон, а тази седмица с микрофона на ПИК TV ще задава неудобни въпроси на народните избраници в Парламента.

По-рано днес Колтуклиева притисна Лениния годеник с въпрос защо след 8-годишна връзка не се жени за Бориславова. Той обаче я поправи: „На 9 години…. Ще се оженим. Когато решим. Не ни мислете нас „.

Припомняме, че откакто „Промяната“ влезе в политическия живот на страната и лъсна любовният триъгълник между Бориславов, Иванов и Кирил Петков, мнозина заподозряха, че „годеникът“ е за камуфлаж, за да прикрива аферата между Лена и семейния им шеф.

След като в края на миналото лято бившият началник на кабинета на Кирил Петков по време не приемиерския му период се оттегли от активната политика, очакванията бяха, че ще оползотвори свободното си време като създаде семейство с колегата си Мирослав Иванов.

Вече близо половин година тези очаквания не се оправдават. Сега ни остава да видим дали след днешната закана на баджо Миро, Линда Петкова ще се отърве веднъж завинаги от Лена. 

Макар, че една халка не е гаранца, че „Парапетгейт 2“ няма да се повтори.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече