Деси Радева нападна бившата жена на президента: Когато селянията те задушава

2

Съпругата на президента Румен Радев Десислава „възкръсна“ в социалната мрежа facebook след близо тригодишно пълно мълчание и отсъствие, пише „Ретро“. Първата дама се е завърнала към старите навици да публикува среднощните си размишления, като отново шокира виртуалните си приятели със скандално откровение.

„Когато селянията те задушава, извиси се духовно, за да се разграничиш. Искам да стигна до там, където е бяло!“, написа президентшата и добави песен на любимия си изпълнител Любо Киров към публикацията.

Датата на завръщането на Деси във facebook пространството се оказа съвсем не случайно. Пиперливото изказване, в което обижда на „селяни“, всъщност е написано само няколко часа след рождения ден на първата съпруга на Румен Радев. Банкерката Гинка Кесякова, която е майка на двете деца на президента, празнува своята 47-годишнина на 18 януари. Повода тя отбеляза дискретно с приятели в столицата и по всяка вероятност е получила и специална честитка и жеста на внимание от своя бивш съпруг. Може би именно това е причината само няколко часа по-късно Десислава Радева да напише многозначителния коментар в своя личен facebook профил.

2 Коментара
  1. Димитров казва

    Този коментар на президентшата Радева учудва ли някого .Никой не може да надскочи себе си, дребната душа не се извисява, тя си остава дребна душа, без значение от поста, длъжността и статута.

  2. Владимиров казва

    Тази статия много намирисва на интриганство. Десислава може и да не знае за тоя рожден ден, а някой да е решил да използва времевото съвпадение за поредна интрижка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече