Бащата на Лена стана милионер

0

Кризата не е застигнала бащата на Лена Бориславова – Здравко. Столичният бизнесмен може вече да се похвали с титлата милионер.

Справка на „Ретро“ с последния финансов отчет за 2021 година на една от фирмите му показва, че приходите му възлизат на 900 000 лв. То е собственик на две собствени фирми МЛ-92 ЕООД и МЛ-98 ООД.

Първата фирма МЛ-92 е докарала приходи от близо милион на шефа си през 2021 година. Това е годината, в която Лена влиза ударно в политиката и заема поста началник на кабинета на тогавашния премиер Кирил Петков.

Въпросната фирма се занимава с търговия с различни медицински консумативи. Таткото на Бориславова е съдружник и в известен софийски дентален център. Здравко участва още в управлението на медико-диагностична лаборатория на територията на Сливен с още трима души, от където получава допълнително финансови инжекции.

Лена Бориславова се опитва да крие семейството си от общественото любопитство. Единственият човек с когото се показа в публичното пространство от фамилията е нейната по-малка сестра Маргарита. Впечатление прави, че никой от семейство на Борислава не взима отношения по повод скандалите, които бушуват покрай нея.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече