Ицо Хазарта избухна: Фирма за ивенти саботира конкурса за въздушните линейки

0

Рапърът Ицо Хазарта, който бе и депутат от Продължаваме промяната, изригна срещу поредния опит да се опорочи процедурата за купуването на въздушните линейки у нас по HEMS на съпартиеца му Георги Гвоздейков. 

Христо Петров разкри, че фирма за организиране на събития и наем на аудиотехника е обжалвала последния конкурс и страната отново е изправена пред хипотезата да няма и един хеликоптер, вдигнат за нуждите на Спешната помощ. 

„На 9-и февруари ще разберем дали най-накрая в България ще имаме ЕДИН хеликоптер за спешна помощ.

Пряк свидетел съм на нечовешките усилия, които положи Георги Гвоздейков през последните седем месеца, за да осигури този хеликоптер. Видях и какво му се стовари на главата, понеже реши да постъпи правилно и да работи за страната си, без да го е страх от никого. По-лошото, което се стовари на главите на всички ни, е друго – да броим колко човешки животи щяха да бъдат спасени с този хеликоптер, ако живеехме в нормална държава.

Смешното и гнусното в този случай е, че дори не става дума за корупция. Просто едни хора са готови на всичко, за да ни покажат кой е шефът.

Обществената поръчка за хеликоптера под наем е обжалвана – моля, прочетете внимателно – от фирма за аудиотехника под наем и организиране на събития. Класически номер на Мръсната машина.

На 9-и февруари Комисията за защита на конкуренцията(КЗК) трябва да вземе решение дали тази жалба е основателна. Иска ми се да вярвам, че в тази комисия работят хора, които поставят на първо място интересите на страната ни“, уточнява Хазарта. Ицо Хазарта разкри: Фирма за ивенти саботира конкурса за въздушните линейки

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече