Лена Борислава става шефка на Найо Тицин, повежда кампанията на „Промяната“

0

Лена Бориславова ще ръководи и контролира предизборната кампания на „Продължаваме промяната“, а журналистът и бивше пресаташе на Иван Костов Найо Тицин ще изпадне в унизителната ситуация да има подизпълнителски функции, като ще трябва безпрекословно да изпълнява указанията на нахаканата юристка, пише „Филтър“.

Фаворитката на Кирил Петков, която е подозирана за особено близка до бившия премиер, остана на втори план на предишните избори, а харвардуите дори се обърнаха за помощ към израелската компания за кризисен пиар С1У GLOBAL на бившия шеф на МОСАД Дани Ятом. Твърди се, че Nexo също са наели по спешност израелската фирма след избухването на грандиозната афера за опериращата без лиценз криптобанка, което доказва връзката между ПП и криптотарикатите.

Самият Кирил Петков бил в приповдигнато настроение напоследък. В кулоарите на телевизиите, които често посещава заради несекващите покани за интервюта, той заявявал на висок глас пред журналистите и техническия екип, че ,Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ категорично ще спечелят първото място на предстоящите избори на 2 април. Петков бил толкова убеден и спокоен за победата, че дори видимо бил напълнял, коментирали телевизионерите. В същото време социолози и политически анализатори изразяват скептицизъм относно успеха на обединението на ПП и ДБ, тъй като електоратът на двете формации е твърде различен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече