Семейна фирма: Съпруги, любовници и роднини на „Промяната“ с апетитни служби и постове

0

Новото странно лого на „Продължаваме промяната“, което  е безсмислен микс от квадрати, кръгове и триъгълници, се оказа дело на неизвестната дизайнерка Десислава Средкова, жена на депутата от партията Йордан Терзийски. Трудният за осмисляне графичен знак е метафора на междуличностните отношения в партията, чийто челен опит е да внедрява в нея съпруги, любовници и братовчедки. Дизайнерката Средкова, измислила визуалната идентичност на „Промяната“, високомерно отхвърли критиките, заявявайки, че очевидно трябва да пусне подробна разработка на проекта, за да разберат всички каква е била идеята й.

„Промяната“ освен като харвардска партия е известна и като семеен проект. Жената на Даниел Лорер – Виолета Лорер, бе два пъти служебен зам.-министър на Асен Василев – веднъж през 2013 година в Министерството на икономиката и втори път – в Министерството на финансите в кабинета „Янев“. Жената на Венко Сабрутев е заместник финансов директор на Българския енергиен холдинг с 12 000 лв. заплата. Баща му Стефан след падането на кабинета „Петков“ е назначен за областен управител на Смолян, като е заемал тази длъжност и в предишни служебни кабинети на президента. Кумът му Костадин Пачеджиев отскоро е директор на Областната дирекуия на МВР — Смолян. Съпругът на пиарката му е управител на база на Министерския съвет а счетоводителката му Чолакова е в управителния съвет на държавно предприятие.

Картината се допълва от Лена Бориславова, смятана за най-приближения човек до Кирил Петков. Нейното гадже Мирослав Иванов дори временно бе шеф на парламента. Така че логото е много точно, защото визуализира как съпруги, любовници, братовчеди и братовчедки на мъжете и жените от „Промяната“ са се сдобили с апетитна работа.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече