Деси Радева захапа Светльо Иванов: Добър журналист или самопретенция за такъв?

0

Водещият на „120 минути“ Светослав Иванов и продуцентите на предаването му дължат отговори на щекотливи въпроси от сорта пропагандират ли „Промяната“ и защо пренебрегват определени настоящи министри за сметка на други и то бивши.

Десислава Радева, съпругата на президента Румен Радев, взе отношение по избухналия в профила на бившата пиарка на Корнелия Нинова скандал след поредното участие на бившия министър с обвинение от прокуратурата Александър Николов при Светльо Иванов по бТВ.

По-рано днес, Бояна Бозаджиева, която в момента е в екипа на служебния министър на енергетиката Росен Христов, изригна с публикация в социалната мрежа, недоволна от двойния стандарт, който проявават в „120 минути“.

свързани новини

ИНТРИГА: Бившата пиарка на Нинова изобличи хора на бТВ в двойни стандарти. В

Бозаджиева разкри, че за сметка на Сашо Кеша, който е редовен гост в студиото на Светослав Иванов, министър Христов не е бил поканен нито веднъж, откакто заема тази длъжност в кабинетите на Гълъб Донев. Вече 7 месеца!

Под гневния пост на бившия кадър на БСП първо с коментар се намеси журналистът Явор Дачков. Публикуваме мнението му без редакторска намеса:

„Светло Иванов прави абсолютна пропаганда на „Промяната“ от ден първи. А интервютата му с Александър Николов приличат на платени публикации. Не казвам, че са, а че приличат, защото няма нито един критичен въпрос и то за такъв грандиозен скандал като далаверата с газа. Това, че не е потърсил другата страна или гледна точка не е учудващо. За пропагандата за Украйна дори няма да отварям дума. Жалко, защото Светльо е добър журналист и правеше интересни предавания. Впрочем „Промяната“ и умните и красивите тотално са превзели бТВ. Не знам на какво се дължи, но е тегаво за издържане:)“.

Думите на Дачков пък провокираха президентската съпруга. Десислава Радева също се включи с критика по адрес на водещия на предаването: „Дали? Или самопретенция за добър?! Зрителско мнение“.
 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече