Прикритият русофил – Димитър Стоянов издал предстояща скандална схема за изнудване, организирана от BIRD

0

„Конфиденциалност, дискретност и морал са чужди думи за Стоянов. Това е причината много хора да странят от това момче. Има сериозна пристрастеност към предателството.“ споделят негови бивши съотборници по карате. 

Журналистът Димитър Стоянов, придобил известност покрай своите прикрити русофилски нагласи, отново е замесен в скандал. Припомняме, че в началото на м.февруари излезе новина,  разкриваща, че същият е бил уреден от Митко Каратиста (бизнесменът Димитър Спасов, сочен за шеф на DELTA GUARD) и баща му Спас Спасов, да започне работа като журналист в сайта BIVOL.

След като Д. Спасов разкри, че с назначението на Стоянов в BIVOL, журналистът е имал готовност да изнася конфиденциална информация от сайта и да я споделя с бизнесмена, се появи и още един свидетел на безкрупулните действия на журналиста. Негов близък приятел, пожелал своята анонимност, ни разкри как Стоянов му е споделил за предстоящите планове на шефа му –  Атанас Чобанов, собственикът на онлайн медията BIRD.  

Ето чудовищната схема, която е разказал Стоянов:

Атанас Чобанов имал любовница, по която бил лудо влюбен. Дори й купил апартамент в Гърция.  Името на тази любовница е Десислава Георгиева и по настоящем работи в Министерство на Външни Работи.

Предишната позиция на Десислава Георгиева била в българското консулство в Солун. Преди да напусне работа, Георгиева изтеглила цялата база данни и основно информация за имоти, собственост на български граждани и фирми в Гърция.

По думите на Стоянов излиза, че скоро BIRD ще започне да публикува поетапно “случайно” придобития списък с имоти. Но не току-така…Схемата е свързана с изнудване. Който не иска да плати „такса спокойствие“, ще бъде публикувана информация и за собственика в сайта, ръководен от Атанас Чобанов и неговия „дискретен“ служител Димитър Стоянов.

Ако думите на „независимия“ журналист Димитър Стоянов са истина, това може да бъде квалифицирано като тежко престъпление от страна на всички замесени в този брутален замисъл и ще разкрие методите, по които работи BIRD и „независимата журналистика“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече