Из разказите на “независимия” журналист от “BIRD” – Димитър Стоянов

0

>> Атанас Чобанов е луд по любовницата си Десислава Георгиева, по която харчел солидни суми

>> Десислава Георгиева е дъщеря на Георги Петров (ГОШО тъпото), дългогодишен шеф на Комисията по хазарта, най-вероятно пряко обвързан с Васил Божков – Черепа

>> Сайтът на Чобанов очаква финансиране за предстоящите избори от политическите партии ПП и ДБ, с цел да се публикуват клюки и псевдоновини срещу ДПС и ГЕРБ

>> Стоянов се жалва, че много малко пари отивали към него, за сметка на харчовете по Десислава Георгиева

>> Журналистът се чувствал неоценен и смята скоро да се отдели, създавайки свой сайт за “разследвания” и поръчкови новини

“Дискретният” журналист успя за кратко време да забърка още един скандал, повличайки със себе си шефа си Атанас Чобанов – собственикът на сайта BIRD и неговата любовница Десислава Георгиева /бивша служителка в консулството ни в Солун, а понастоящем се препитава в Министерството на външните работи/. По информация на медията ни, Атанас Чобанов е лудо влюбен в Десислава, на която дори купил апартамент в Гърция и я гледал като малко момченце в очите. 

Стоянов на дълго и широко разказал на негов познат какво предстои, как “великолепната” им тройка разработила схема на принципа “такса спокойствие”.  Че Деси Георгиева успяла да източи цялата база данни с имоти и собствениците им. Как съвсем скоро този списък ще псе убликува поетапно уж “случайно” в сайта BIRD, за да рекетират нашенци с къщи в южната ни съседка.

И това съвсем не е всичко около тази групичка “честни” и “независими” граждани. 

Оказва се, че Десислава Георгиева, подвизаваща се в МВнР, но въртейки корупционни схеми, е дъщеря на Георги Петров по прякор “Гошо Тъпото”, сочен още и за съвременния “Андрешко” и човек на Васил Божков.

Говори се още, че предизборно ПП и ДБ ще налеят голяма сума пари в BIRD, с за да се пишат за тях суперлативи и колко са велики и чисти, а всъщото време да се сипе позор, омраза, пепел и жупел срещу останалите партии и най-вече срещу ГЕРБ и ДПС. 

Ето това, дами и господа, се казва независима журналистика…независимо какво и срещу кого ще се пише, вярно или не, важното е пари да има. Принципи дом не хранят. 

И в тази връзка, се оказва обаче, че Димитър Стоянов едва сдържа нервите си и е почти невъзможно за него да продължава да стиска зъби от яд. Заради лудата любов межди Чобанов и Десислава, до Стоянов не стигали пачки, а жълти стотинки. Влюбените любовници профуквали всичко за себе си, а на черноработника Стоянов хвърляли по някоя и друга троха, за да стои и продължава ожесточено да съска по сайтовете и сред обществото.

Но “дискретния” журналист се чувствал пренебрегнат, недооценен, слабо задоволен финансово и точно поради тази причина започнал да говори и срещу Чобанов. Разказвал за какво харчели пари с любовницата си, нещо, което ще спестим на читателите, от благоприличие и уважение към аудиторията…

Стоянов споделил още, че обмисля скоро да направи свой сайт за разследвания и “независими”, но платени статии, за да се измъкне от Чобанов, който бързо бил забравил кой какъв е в играта.

Историите около журналиста, със скрити русофилски наклонности, уж преследвания, замесен в лични любовни скандали с мъжките си половинки, неоценявания професионалит, започва да прилича все повече на някой хитов турски сериал.

Какво ще е развитието? Очаквайте в следващия епизод само в БУНТ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече