Векилска опасно близка с бивш депутат на Слави (Снимки)

0

Звездата на БНТ Мариана Векилска и бившият депутат от партията на Слави Трифонов проф. Андрей Чорбанов изненадващо се появиха на светско събитие в столицата заедно преди броени дни. Водещата и имунологът демонстрираха ведро настроение и избраха да седнат заедно в едно от сепаретата в заведението, където се проведе партито, като останаха неразделни през цялата вечер. Векилска и Чорбанов увлекателно си приказваха и не се притесниха от множеството обективи на фотоапаратите, насочени към тях. На един от кадрите, уловил близостта им, професорът от редиците на ИТН дори кавалерски е прихванал Мариана през кръста.

Чорбанов бе депутат от партията на Трифонов в три поредни народния събрания – 45-ото, 46-ото и 47-ото. И двамата с водещата на „България в 60 минути“ по БНТ се определят като „щастливо разведени“. Векилска се раздели със съпруга си Симеон Колев през 2015 г., а инициативата по-късно той сподели, че е дошла от нея. Разводът им бе болезнен за радиоводещия, който довери, че се е нуждаел от посещения при психотерапевт, за да надмогне депресията, в която изпаднал. От своя страна Мариана прие раздялата далеч по-леко, макар двамата да бяха в обтегнати отношения в период от няколко години, преди да успеят да се помирят в името на общия им син Момчил. Тв звездата има и голяма дъщеря от предишната си връзка с бившия футболист Георги Донков, с когото се разделят веднага след появата на бебето. Откакто е разведена, Мариана не се е показвала публично с друг мъж и не е споделяла дали е обвързана или не.

55-годишният Чорбанов пък се е разписал с два развода зад гърба си и твърди, че е приключил с браковете отдавна. Той е баща на трима синове. Най-големият, който е тръгнал по неговите стъпки в медицината, е от първата му съпруга. Другите две момчета са от втората му жена. И трите му деца живеят при майките си, но се виждали с него често.

„Най-забавното е, че двете ми съпруги са от моята група в университета и много добре се познават. След толкова години си давам сметка, че е добре партньорите да работят в различни сфери, за да няма конкуренция между тях. Преди мислех, че когато жена ти е твой колега, ще оцени най-добре усилията, които полагаш, но се оказа, че не е точно така. Винаги се стига до едно съревнование. Не се отразява добре на този, който е губещият. През 2006 г. приключи вторият ми брак”, откровеничи бившият депутат. На въпрос дали в момента до него има жена, Чорбанов е категоричен: „Винаги трябва да има. Жената вкарва един баланс в мъжа, с всичките позитиви и негативи. Не се занимава с наука, но не искам да говоря повече за нея“, каза той, без да уточнява името на щастливката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече