Бивш премиер има етаж от небостъргач в Истанбул

0

Бивш български премиер, известен с чекмеджетата, има цял небостъргач, намиращ се в един от баровските квартали на Истанбул. Това твърди сякаш невинно разследващата журналистка Веселина Томова в пътепис, посветена туристическия мегаполис озаглавен: „Изпий тази мистична чаша Истанбул до дъно! С Джани и приятели“.

Ето какво пише Томова в пътеписа: „Докато пътуваме към поредния бисер-ресторант в Истанбул „Улус 29“, минаваме покрай огромни небостъргачи, в един от който цял етаж има бивш управляващ България години наред, чиито чекмеджета и пачки обиколиха страната. Така тука приказват, в Истанбул.

Друг пък виден български бизнесмен си има цял хотел с известно име.

Неведоми са освен пътищата Господни, и пътищата на парите са неведоми“.

 Джани, спътникът на Томова, е човек, който знае много за българската политическа върхушка. Това е Ерджан Ебатин, депутат от ДПС в шест поредни парламента, лидер на движението във Варна и един от ключовите фигури въобще. Той блесна с 50 годишния си юбилей, когато в хотел край Варна събра елита, а на купона пяха Васил Найденов и Силвия Кацарова. Тържеството беше помрачено на сутринта, когато във фоаето от инфаркт почина един от видните гости- дългогодишният депутат и финансист на ДПС Камен Костадинов.

А кой е бившият премиер в пътеписа всеки може да се досети сам, пише „Галерия“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече