Красен Кралев скочи на актьор от „Столичани в повече“, пребивал жена си

0

През последната седмица семейните драми на актьора Васил Драганов, прочул се с ролята си на Радко Чеканов в комедийния сериал „Столичани в повече“, взривиха социалните мрежи.

Артистът, който е на щат в Народния театър, и доскорошната му съпруга Андреа си размениха жестоки обвинения, а от разкритията им стана ясно, че Драганов системно е посягал на жена си, подлагал я е и на психически тормоз, а тя го е напусна и в момента очаква дете от друг мъж. Двамата са били женени от 18 години имат сини дъщеря, а семейните им спорове са стигнали дори до съда. На страната на журналистката Андреа застанаха редица популярни личности.

Публична защита тя получи от бившия спортен министър Kрасен Kралев.

„И се натъжих, и се ядосах като четох изповедта на журналистката Андреа Драганова, която познавам и уважавам. Не искам да повярвам какво е преживяла тази жена и майка. Но съм сигурен, че всяка нейна дума е истина.

Насилието и психическият тормоз са недопустими!

Проблемът не е в закона. Проблемът е, че като общество продължаваме да търпим насилниците. И жертвите, освен физическите удари от техния т.нар. „мъж“, накрая отнасят и „шамарите“ на общественото мнение.

Абсурдно е да се толерира даването на трибуна и сцена на насилниците! Говоря за Васил Драганов, комикът-бияч на жени. Той дава интервюта в БНТ и играе на сцената на Народния театър. Защото знае, че насилниците са недосегаеми. Дори са го взели в постановката „Хъшове“ на Александър Морфов. По този повод искам да напомня, че актьорът Евгени Будинов беше изхвърлен с обиди от Морфов заради „политическа принадлежност“. Хайде, Морфов, сега ще изхвърлиш ли и Драганов, за това, че тормози майката на двете си деца?

Или за политическия опонент няма никаква толерантност, но насилникът е добре дошъл на сцената?“, написа Кралев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече