Радев обикаля кръчмите без жена си (Снимки)

0

Президентът не взел Деси на роднинска среща, бил тайно и в Банско

Президентът Румен Радев системно посещава ресторанти и заведения без съпругата си Десислава в последните седмици. Потребители на социалните мрежи многократно улавят държавния глава да вечеря с компания навън, но без да е придружаван от жена си.

Оказва се, че наскоро той е бил забелязан в известна механа в зимния курорт Банско. Там президентът се появил неглиже, без костюм, и си личало от километри, че посещението му било неформално и за удоволствие. Клиентите на кръчмарницата бързо регистрирали присъствието му, а суматохата стигнала и до оркестъра, който забавлявал гостите. Музикантите от Банско щедро отправили няколко поздрава към Радев, като в знак на благодарност той отишъл да си поговори с тях на четири очи и да си направят солиден брой селфита.

След посещението в Банско в отсъствието на съпругата му, по време на което не става ясно в чия компания е бил държавният глава, той бе забелязан и в известен ресторант в столичния квартал „Бояна“. Миналата седмица президентът отишъл в любимата на редица представители на родния хайлайф кръчма отново без съпругата си, макар заведението буквално да се намира на метри от правителствената вила „Калина“, където те живеят. В ресторанта Радев пристигнал с тъмнокоса жена, която клиенти разпознали като по-голямата му сестра Лозана. Тя живее заедно със съпруга си Игор в София и е запазила близките отношения с брат си, с когото често се виждат на семейни вечери. На въпросната среща се почерпили с бира. Защо обаче жена му Десислава липсвала от роднинската сбирка, не е ясно.

По-късно към вечерята на президента и кака му се присъединила и щерка му Дарина със свои приятели. В последно време наследничката на държавния глава все по-често може да бъде забелязана в неговата компания. Навръх Нова година студентката от НАТФИЗ придружи баща си по време на емблематичния концерт на Виенската филхармония в австрийската столица. Тогава Радев за пръв път представи дъщеря си пред световния политически елит.
Президентът се снима за спомен с оркестъра на известна механа в Банско


Радев на вечеря в заведение в „Бояна” с дъщеря си и сестра си

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече