На Малък Тошко му домъчня за Бойко, иска го отново на власт

0

Известният столичен бохем Тодор Славков направи разбор на политическата обстановка у нас в типичния за него майтапчийки стил. Малък Тошко обяви, че се е затъжил за Бойко Борисов, тъй като се е почувствал заблуден от лидерите на „Продължаваме промяната“ – Кирил Петков и Асен Василев. И даде да се разбере, че благодарение на тях е оценил качествата на бившия премиер и лидер на ГЕРБ.

„Персонално не съм видял нищо лошо от него. Започнах да изпитвам носталгия към Бойко“, обяви Малък Тошко в подкаста на Мартин Карбовски, като уточни, че всички глупости, които говори са си лично негово мнение.

„Навремето баща ми в едно интервю каза, че разликата между Иван Костов с отвратителната му визия и престъпленията, които извърши срещу народа, е Еверест спрямо Бойко. Аз не знам каква е разликата между тях, но между Бойко и тези полуидиоти… Кирчо имал дислексия, ама тя преди лоботомията ли се появи или малко, след като лоботомията беше извършена“, иронизира Славков, като обясни, че „Продължаваме промяната“ са успели да заблудят много хора, създали усещане за оптимизъм, но в крайна сметка всички видяли какво се е случило.

„Ако трябва да избирам между ПП и ДБ, не знам дали няма да се самозапаля“, лаконичен бе той, като обясни, че е участвал в протестите срещу правителството през 2020 година.

„Бил съм и на протести, имам снимки. Бях на протест срещу Бойко. Докарах ПП на власт. Днес всеки трябва да се спасява по отделно. Наистина! Нищо не можем да направим“, категоричен бе внукът на Тодор Живков.

Зевзекът Тошко не пропусна да се пошегува, че е забравил голяма сума евробанкноти и кюлчета в „дома си“ в резиденция „Бояна“.

„Къщата с нощните шкафчета, това е моята къща“, заяви той. „Бях се притеснил, че съм ги забравил, но не съм стъпвал там от 1981 година. Тази къща, в която Бойко живееше, бе построена от УБО за дядо ми и се намира до вила Калина, където живее президента. Къщата с чекмеджетата беше построена за нашето семейство, но когато майка ми почина, тя бе върната на УБО. Най-вероятно обзавеждането е на Борисов, като гледам чаршафите, но шкафчето май е мое. Поемам цялата отговорност, да ми ги върнат и кюлчетата. Не си спомням какво точно съм забравил у нас, но са си мои“, заръча Тошко Славков.

Малък Тошко коментира и драмите на БСП, като похвали соцводачката Корнелия Нинова и обяви, че тя се „бетонирала“ като лидер на столетницата по здраво от неговия дядо – бившия соцлидер Тодор Живков.

„Аз уважавам Корнелия Нинова. От последното правителство, тя беше най-в час. Не знам какви карти е играла като министър на икономиката. Тя си знае. Според мен Корнелия Нинова сега се бетонирала по-добре от Тодор Живков навремето. Вече няма кой да я бутне, БСП се бута сама. Жал ми е!“, каза той.

Славков обяви, че е здрав като бик и редува периодите на пиене и непиене. „Аз не ставам за политик! Може би трябва да клонираме дядо ми, за да излезем от ситуацията. Аз не съм комунист, аз съм анархист“, заключи внукът на бившия първи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече