Внучката на Людмила Живкова тотално ѝ е одрала кожата

0

Дъщерята на Тодор Славков расте копие на баба си

Людмила Живкова, дъщерята на бившия Първи, свързваме предимно с част от най-знаменателните културни проекти в историята на България по време на т.нар. соц – строежът на НДК и асамблеята „Знаме на мира“, която и днес няма аналог у нас. Има много обстоятелства около живота и най-вече смъртта на наследничката на Тодор Живков, които все още са обвити в мистерия и не се коментират.

За разлика от интересен факт, който все по-често се коментира в обществото – внучката на Людмила – Катерина, която е дъщеря на сина й Тодор Славков, е нейно точно копие, наследила е физиономията й едно към едно, с изключение на специфичния нос. Двете с покойната й знаменитата баба са като две капки вода.

Момичето, което сега е на 13 г. и е ученичка в Италианския лицей в Горна баня, също открива сходства с Людмила Живкова и се гордее с тях, пише в. „Минаха години“. Катя не е виждала баба си на живо, но знае в подробности интересния й живот, често посещава гроба й и е сложила нейна снимка в стаята си. 

„Тя е велика жена, приликата с нея е страхотен комплимент за мен и дар от съдбата“, твърди внучката.

По думите на баща й Тодор Славков „Катерина всеки ден сменя интересите си, но най-важното е, че учението й върви и бележникът е пълен с отлични оценки. Моето момиче има афинитет съм модата, както леля си Жени Живкова, която в годините се утвърди като една от най-талантливите и продуктивни български дизайнерки“. Преди време едва навършила 5 години, малката Катя дефилира на нейно ревю за представянето на една от колекциите й.

Аплодисментите, които получава Катерина Славкова и блясъкът на модната сцена я тласкат към идеята да стане модел. Единственото сигурно сега е, че татко й планира да я изпрати да учи в чужбина и й позволява сама да избере какво и къде да следва.

Още от малка внучката на Людмила Живкова живее ту при единия, ту при другия си родител. Тодор и жена му Силвия се разделиха малко след появата на дъщеричката им на бял свят. Известно време помежду им имаше напрежение, но сега са в приятелски отношения.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече