Мата Хари тайно в болница

0

Бизнес дамата Христина Бобокова, която мнозина спрягат за Мата Хари, направила прословутите снимки спалнята на бившия премиер Бойко Борисов, се е разтревожила за здравословното си състояние. 42-годишната брюнетка с моделска визия е била засечена преди дни да чака търпеливо пред медицински кабинет в елитна столична клиника.

Съпругата на подсъдимия олигарх Пламен Бобоков се появила в медицинското заведение в стилен вид, пише „Ретро“. Тя имало предварително записан час за женски преглед и изчакала реда си наравно с останалите пациентки без да се суети особено. Христина се опитала да остане инкогнито но била разпозната както от останалите чакащи дами така и от персонала на клиниката. Очевидно прегледът е минал успешно, щом като няколко дни след това спряганата за Мата Хари заминала вече спокойно за чужбина. Тя не пропусна да сподели кадри в социалните мрежи от поредното са луксозно пътуване, като издаде, че се намира в Италия.

Последните месеци изживяващата се като куратор и изкуствовед Бобокова не спира да обикаля света. Дестинациите,  които е посетила само в рамките на няколко месеца са Лондон, Кападокия, Париж и тайнствена екзотична страна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече