Зет мечта! Плевнелиев издържа тъщата

0

Зет мечта е бившият президент Росен Плевнелиев. Съпругът на Деси Банова се грижи изцяло за нейната майка – Лиляна и не пести средства, за да й осигурява спокойна старини. Преди дни Плевнелиев бил засечен заедно с тъщата в голям столичен магазин от популярна верига за техника. Двамата оглеждали хладилниците с намерение бившият държавен глава да купи на пенсионерката нов такъв. Същата сияела до него и се съобразявала с всяка негова дума. В крайна сметка двамата се спрели на модел за вграждане, който бившият държавен глава купил, вероятно като подарък за Лили за 8 март.

Майката на Деси Банова изключително й помагала в грижата за децата, за да може екс синоптичката да гони кариерата си. До скоро тъщата на Плевнелиев била денонощна бавачка на техния общ син Йоан, но от няколко месеца детето посещава детска градина.

Според мълвата всеки месец Росен Плевнелиев превежда солидна сума по сметката на майката на жена си, която преди да се пенсионира работеше като главен експерт в  РИОСВ в София. Президентската тъща пътувала заедно с дъщеря си и зет си и двете внучета по време на вояжите им в чужбина. Изкарвала и цяло лято в къщата им до брега на морето в Гърция.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече