Ясновидец предрече: Бойко Борисов ще прави кабинет, но няма да е премиер

0

След изборите на 2 април България ще има крехко правителство

Правителство на България ще бъде съставено след предсрочните избори на 2 април. Тази прогноза направи ясновидецът Божидар Караджов, който е единственият българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света, пише „Минаха години“.

Според предсказанията на 41-годишния гадател политически кабинет ще бъде направен след няколкото неуспешни опита за редовно управление на страната. Новото правителство обаче няма да изкара пълен мандат. 

Според Караджов важно място намира и бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който ще участва в управлението, ще бъде в основата на съставянето на следващия кабинет.

Ясновидецът обаче не вижда Борисов като премиер в новото правителство.

Прогнозата е, че до края на 2023 г. България ще влезе в Шенген, а на войната в Украйна ще бъде сложен край, но Студената война ще продължи поне още две години. Според Божидар Караджов режимът на Путин си отива, а в Русия предстои да се случат много бунтове и гражданско неподчинение.

Предсказанията на Караджов по политически въпроси досега са се сбъдвали, твърдят от изданието. Той е познавал резултатите от изборите. На практика са се потвърждавали и други негови пророчества: страшният пожар във влака по линията София-Кардам, отнел живота на 8 души, изриването на вулкани, авиокатастрофи в чужбина и други.

Миналата година обаче Божидар Караджов бе категоричен, че до три месеца Путин ще падне от власт и войната в Украйна ще приключи, което не се случи. Той обаче позна, че ковид кризата е приключила за целия свят.

През януари ясновидецът каза в интервю, че се очакват две земетресения – в Турция и в Гърция, което наистина се случи месец по-късно, но той твърдеше, че няма да има опасност за населението, а Турция и Сирия дадоха огромен брой жертви от смъртоносните земетресения.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече