Роди се внуче на Ванга (Снимки)

1

Наследничката на пророчицата стана майка на дъщеричка Алис

Правнучката на Ванга – Кристина Граховска, се е развела със съпруга си Владислав и наскоро е родила дете от друг мъж, видя „Ретро“. Кристина е внучка на единствената дъщеря на Ванга – Венета Гущерова. Красивата девойка е вече майка на дъщеричка Алис от настоящия човек до себе си. Малкото момиченце е прапранаследничка на феномена от Рупите.

Кристина и любимият ѝ открито афишират отношенията си, но са избрали да живеят в Благоевград на семейни начала, без брак. Правнучката на Ванга има горчив опит с венчилото. През 2018 г. наследничката на голямата пророчица вдигна сватба с полицая Владислав Пашалиев от Петрич. Церемонията се състоя в Благоевград, а пищното тържество за гостите се проведе извън града в красивия местен парк Бачиново. Двамата млади тогава получиха благословия лично от дъщерята на Ванга – Венета. За венчавката си Кристина получи от нея ценен подарък – златна монета, която се предава като реликва в рода на пророчицата. Ясновидката някога я дала на своята дъщеря и заръчала да остане у жените в семейството през поколенията напред.

Няма и 5 години след сватбата, която се превърна в медийна сензация, бракът на Кристина и Владислав е в миналото. Наследничката на пророчицата не споделя какви са причините с бившия ѝ вече съпруг да стигнат до развод, но скоро след като узаконили раздялата си в съда, тя преодоляла драмата и се влюбила в настоящия си мъж. Двамата с Владислав нямат общи деца, а след скандалната разлъка не успели да съхранят добрите чувства помежду си.
Кристина никога не е говорила за своята прабаба Ванга. Дъщерята на пророчицата – Венета, също избягва да дава интервюта. Тя е била осиновена от ясновидката и нейния съпруг Димитър, когато била само на 2 години и половина.

„Ванга си беше като всички други майки – и подвикваше, и ми пееше, и ме галеше“. Това разказа преди време в едно от малкото си интервюта щерката на ясновидката, която избягва публичните изяви. „Аз съм дошла на две години и половина в нейния дом. Когато сутрин станех, закуската ми беше готова и дрехата ми беше изгладена. Гушкахме се, тя ме обичаше. Галеше ме“, спомня си Венета. Като малка не осъзнавала какво е Ванга, а като пораснала разбрала, че множеството хора неслучайно се събирали пред дома им. Венета признава, че излъгала майка си веднъж и тя я хванала. „Изхарчих едни пет лева, но ѝ казах, че съм ги изгубила. Тя ме хвана, че в сладкарницата съм ги „изгубила“ и съм черпила приятелките си, което беше факт. Просто не можеше да скриеш нищо от нея. Мен ме беше страх да я излъжа нещо, за да не ми вика после“, разказва тя.

Днес щерката на ясновидката продължава да живее скромно в Петрич и да се радва на многолюдното си семейство.

Кристина с новия си мъж и дъщеричката им


Венета Гущерова – дъщерята на пророчицата

1 Коментар
  1. марин коджейков казва

    Ванга няма нито родени нито осиновени деца.Тая Венета е просто отгледана от нея.Къде видяхте родствена връзка с внучки и правнучки?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече