Нинова в шок от джендър идеологията: Фонд „Култура“ е финансирал транс хора с 93 000 лева!

0

“Фонд „Култура“ е финансирал шоу с транссексуални с 93 000 лв. Потресаваща новина.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на заключителната среща на листата на коалиция „БСП за България“ в Ловеч.

„Фондът е създаден да подпомага и стимулира развитието и разпространението на българската култура и духовност. Кой реши, че транссексуално шоу представлява българската култура? И кой ще ми каже сега, че темата за джендър идеологията не е актуална? Та тя вече се е превърнала в държавна политика. Министерство на образованието финансира и одобрява учебници за 6-ти клас със задачи децата да обсъждат различна сексуална ориентация. Министерство на културата финансира и одобрява транссексуални проекти. През това време големи имена на българската култура и духовност живеят в нищета и бедност. Съюзите на писателите, на художниците, на музикалните дейци, на артистите и други се чудят как да оцелеят. Читалищата се рушат. Читалищните дейци изнемогват с минимални заплати, а децата играят народни танци и пеят народни песни измръзнали в студените салони. Културата ни е спасявала в най-тежки и мрачни времена. Тя никога не е добре финансирана.

Ние винаги сме искали да се заделя 1% от БВП за нея. Стефан Данаилов, Бог да го прости, го направи като министър. А днес какво? С нашите пари, на всички ни, плащаме, за да учат децата ни, че не са момчета и момичета и за да убиват най-ценното, което имаме като народ – културата и духовността. Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината, защото само БСП се противопоставя на джендър идеологията в училищата. Само ние два пъти в парламента спираме такива закони. Много силни и влиятелни хора и организации се изправят срещу нас. Само с ваша подкрепа и повече депутати ще успеем, защото всички други партии гласуват за джендър идеологията. Да спасим децата си и да съхраним българската култура и духовност.” Това заяви още Нинова, цитирана от партийния пресцентър.

На срещата присъстваха oще водачът на листата на „БСП за България“ в 11 МИР Ловеч – Ирена Анастасова, секретарят на Изпълнителното бюро на партията Вяра Емилова, вторият в листата – Минчо Казанджиев, както и всички кандидати за народни представители от листата на социалистите в района, кметът на Троян – Донка Михайлова, кметът на Летница – д-р Красимир Джонев и членът на НС на БСП Веска Ненчева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече